tirsdag 21. august 2012

Siste innspurt på huset!

Nå er det under to uker igjen til "ferdigstillelse"!!!


Og enormt mye skjer fra dag til dag... Pærer i spottene kom idag... Og glassrekverket på fasaden kom igår... Vi skrur vaskerom....


Og de skrur kjøkken!!! Blir så fint! Bestillingen sier høyglans, men leveransen var halvmatt... Synes igrunn det ser bra ut, men usikre på om det skal bli sånn... Synspunkter der ute?


Hvitevarer er på plass!!! Oppvaskmasin... Polarskap... Fryseskap og maaaange muligheter til matlaging!!

Jeg har så smått begynt å rydde ned i leiligheten her... Idag har jeg vasket vinduer sånn at det blir enkelt siste dagen, for da må alt gå fort fort! Hihi, mangler nemlig en dag på overlapping av bosteder... Går nok det også! Gleder oss mer og mer for hver dag nå altså!!

-Stine-

3 kommentarer:

 1. Fingermerker blir det uansett. Men jeg er veldig fornøyd med matt finish. For et gledesrush det blir når det er ferdig. Husker når utbygget vårt ble ferdig. Lykke! Ta vare på den følelsen;o)

  SvarSlett
 2. Olala, saa kjekt det blir med briljans nytt hus da:)
  Vi skal forhaapentligvis ogsaa flytte inn i leilighet en av dagene... Kan jo ikke bli boende med svigers for evig. Naa er vi altsaa 4 voksne, 3 barn, 2 papegöyer og 2 katter under samme tak. Sirkus:)

  SvarSlett
 3. Å så spennende at det nærmer seg D-dagen. Blir nok kjekt å endelig bli ferdig med flyttingen for en stund vil jeg tro. :)
  Masse lykke til med de siste dagene, og med å få alt helt ferdig. Mange detaljer som skal på plass sikkert?! Og kos dere masse med nytt hus. Gleder meg til flere bilder! :)

  SvarSlett