lørdag 29. august 2009

Helgen flyr så fort!

Tenk nå er lørdagen over alt... bare søndag igjen av helgen!
Idag har jeg og lille mann vært hjemme alene. Mannen er på Hemsedal i utr.lag for en kamerat.
Denne helgen hjemme alene har jeg ingen planer for, noe som er litt deilig iblandt!
Så idag tok vi oss en tur til ei veninne som var barnevakt for datteren til en annen veninne... også er de besøkshjem for en liten jente også! Da fikk lille mann nok av barn å leke med!
Vi tok en tur til gamlebyen, matet endene og spiste lunsj. Koselig!Gakk gakk

Etter gamlebyenturen bar det hjem en tur, både mor og sønn trengte en liten lur og det ble det!


Så bar det ut igjen!

Vinteren nærmer seg og småtten har vokst fra alt som er av ull undertøy, så da er det bare å begynne å hamstre da! Han fikk et deilig sett av tante til bursdagen sin, men trengs jo litt mere og siden jeg fikk reklamen fra xxl i posten idag bar det dit en tur!

Fant dette sette fra Helly Hansen... ikke lille mann dette da, men er ihvertfall et bilde av klærne... 299,- ikke så ille det synes jeg!
Men str vet jeg ikke helt da... doe kjøper jo stort sett 92 om dagen... åpnet 98 å så på den, så veldig liten ut... og 104 så ikke så stort ut det heller... så kjøpte 104 jeg da... hihi, høres jo ikke riktig klokt ut, men sånn er det nå bare! Så håper jeg det passer HELE vinter'n!
I samme senteret som xxl ligger også butikken der min søster jobber... og hun jobbet idag, så da ble det en tur inn til tante også da! Før vi kom inn nevnte jeg for lille mann at vi skulle en tur innom tante... han utbrøt sånn helt av seg selv: Jeg liker tante!
Søte gutten min altså! Håper han liker mamma snart også jeg! :)
Hos tante ble det også litt shopping gitt! Ei venninne har hatt bursdag, så det ble en pakke til henne og en genser til meg! :) :) :)
Nå sover lille gutten min søtt i senga si, jeg har spist livretten pizza og slapper av med tv og nettsurfing.... blir nok tidlig kvelden på meg også! Trøtt som alltid jeg! :)
Ps... glemte en ting!
gjorde et skikkelig varp idag!
var på en butikk med 90% idag! Fant mamma/ammetopper! handlet for 359,-.... dvs varer for en verdi av nette sum: 3590,-!!!
Så får vi håpe noe av det er bruktbart etterhvert da! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar