onsdag 7. oktober 2009

Puh... høst, vinter, vær, sommerdekk og hektiske dager!

Hektiske dager de siste dagene nå gitt....
Eller helgen som var slappet vi jo godt av da!
Og forrige uke var jo stort sett rolig, men blir litt annerledes uke når man er hjemme med en vannkoppegutt kan man si!
Forrige mandag startet prikkene... så resten av uka ble hjemme! Fikk endel prikker, men var heldigvis ikke alt for hardt rammet... og var i god form det meste av tiden!
Tordag dro vi mot Hemsedal... hadde ordnet et feriedag på fredag for en stund tilbake, så vi skulle ha litt høstferie der oppe!
Så torsdag dro vi oppover... gikk flott det da! Fredag koste vi oss masse ute i det flotte høstværet!..... ja, flott var det! Grillet og nøt som bare det! Og leste litt skrekkslagne om værmeldingen for resten av helgen....

For lørdag våknet vi opp til hvit snø overalt! Lille mann var henrykt!
Vinter'n!!!! Ake!!!!
Hihi, for på fredag måtte vi jo si nei, det er ikke vinter'n nå... vi kan ikke ake idag!
Planen for lørdag var egentlig badeland på Gol.. for vi skulle holde oss unna hytta noen timer mens det skulle være visning....
Vi måtte pent la bilen med sommerdekk stå parkert.... turte ikke prøve oss på den bratte bakken og superglatte føret!

Så da ble det en tur ut i snøen isteden da! Snødde nesten hele dagen, så det ble skikkelig vinter'n der oppe! Ble en smule redde for hvordan vi skulle komme oss ned fra fjellet og på jobb på mandag da.... Sommerdekk er IKKE tingen på fjellet!
Utover kvelden ble det heldigvis mildere og tross litt mere snø iløpet av natta så smeltet det bart på veien og vi kom oss hele hjem igjen på søndag! Uten å møte en eneste glatt flekk! Puh!

Ellers har denne uka nå etterpå gått i ett!!
Mannen har vært på kurs med nye jobben i Oslo hele uka.. og for å slippe å kjøre så mye så har han bodd der inne disse dagene. OG min uke har vært alt annet en rolig så langt! Typisk at alt virkelig skal havne på den ene uka han er borte liksom!
Mandag hadde jeg speidermøte... det betyr barnevakt for lille mann...
Tirsdag hadde vi London kveld med jentene... Jippi! Bare 8 dager til avreise! Barnevakt igjen...
Onsdag idag har vi hatt personalmøte på jobbe og jeg har vært hos jordmor....
Minstemann har vært i bursdag hos ei venninne... og heldigvis kunne mannen gå litt tidligere fra kurs og komme hjem noen timer for å følge minstemann i bursdag... KABAL!

Nå har mannen kjørt mot Oslo igjen.. jeg ligger slakt på sofaen... og blir nok her resten av uka ja! :) Eller... må jo på jobb da... men andre planer enn jobb og være hjemme med tassen finnes ikke før på søndag! DA er det bursdagsmiddag hos Farmor.. og det er jo bare kos!

Greit å ha litt å gjøre, men greit å slappe av litt også! For Magen begynner å si ifra at det må jeg bare!
Nå skal det soves!
Natti natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar