torsdag 16. desember 2010

De siste dagene i bilder....


Er ikke akkurat lett å få julestemning her i varmen... sikkert litt fordi vi jo skal hjem til jul... blir ikke til at man pynter og baker så mye for så å dra fra alt 19 desember!
Noe jul i stua er det da... kjøpt inn en liten julestjerne, lagd appelsiner til vinduet og 4 adventslys er på plass! Appelsinene fikk henge i hele 4 dager da... for da hadde luftfuktigheten tatt dem!
Vi har vært på juletrefest på skolen da... barna var lucia, det ble spist masse kaker og nissen kom på taket!

Søte luciabarn!

Været er blitt mer ustabilt nå, men på fine dager går det fremdeles fint ann å dra på stranda! Denne helgen fikk vi to fine dager med sand og 24 grader i vannet!

Pakkekalenderen er fremdeles populær... bare 3 pakker igjen før vi drar til Norge nå!

Skrev jo tidligere om Storebror som har vært flink til å spare penger... nå har han vært ute å handlet! Ble en STOOOOOOR legobåt! Kjempestolt gutt!! Blir nok mere sparing fremover ja!
Vi har også vært i Mogan en tur... på resturantbesøk... Raymond fikk denne flotte retten! JEg spiste det samme som sist jeg da... en supergod fyllt kylling og pestopasta... neste gang skal jeg prøve noe nytt altså! :)

Blitt noen dager med sykdom her nå da... kjedelige dager... men nå ser det ut til å gå bedre da... lillebror er ihvertfall i form igjen, krabber rundt og er veldig så facinert av vaskemaskinen!

Storebror derimot, han lå slapp på sofaen i hele går... det skjer jo aldri, ikke når han er syk engang! Inatt har han fått sove godt og formen er bedre! Så nå krysser vi fingrene for at begge to er i bedre form før søndagens lange flytur nordover!

Ikveld skal jeg handle de siste julegavene forhåpentligvis... også er det årets siste quizkveld!!! Yeah!

-Stine-

1 kommentar:

  1. Masse god bedring til storebror!! Og riktig god tur hjem til Norge, ikke lenge igjen nå :)

    SvarSlett