lørdag 20. august 2011

Angry Birds Party!!

Ja, idag har vi feiret 4 åringen vår enda en gang! Denne gangen fikk han heldigvis være med på alt selv også!!


Ikke helt fått lastet opp bilder fra speilrefleksen enda, så blir noen iPhone bilder av forberedelsene så lenge!!! Bildet over er Pinjataen nesten ferdig!!!


Muffinsene in the making!


Litt pynt på en jo ha... Disse ballongene ble flyttet ut i treet over spisebordet. 2 av 4 overlevde selskapet faktisk!!!


En stooooooor stk Angry bird!!!

Hihi, dere har skjønt temaet regner jeg med?!!! Gutten elsker Angry Bird og jeg synes det er en smule gøy å bake, fikse og ordne fest med tema!! Flere bilder kommer!!! Var nemlig mer vi gjorde på festen!!! Og de ferdige kakene har dere jo ikke sett!! :)

Ha en fin lørdagskveld! Her er det to stk trøtte gutter, en stykk mann på kick off fest og en stk mor som skal nyte sofaen alene i kveld! :)

Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Tihi, flink du vennen. Skikkelig gjennomført altså;) koselig å få være med på litt av festen iallefall;) kos deg på sofaen ikveld, her er det rydding og vasking som står på programmet!! Du vil ikke TRO hvor rotete rommet hans var da alle hadde gått hjem;)
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Du er sååå flink og kreativ! Superkult!! Skulle ønske vi kunne fått med oss den bursdagsfeiringen. Håper vi får se dere en gang før ungene blir så store at vi ikke kjenner de igjen :))

  SvarSlett
 3. He he.. Så utrolig kreativt og kult! :) Gleder meg veldig til å se flere bilder fra bursdagsfesten!
  Håper bursdagsgutten er i fin form igjen nå. Ikke noe gøy å bli syk, og særlig ikke på bursdagen sin!
  Forsinket bursdagsklem til dere begge. :)

  SvarSlett