torsdag 1. november 2012

En ny stjerne der ute....

Ikveld har jeg og storebror snakket om alle stjernene på himmelen vår... Mandag 22 oktober fikk nemlig himmelen vår en ny stjerne, min svigerinne og storebrors tante valgte bort livet. Storebror hadde en trist stund ikveld mens vi snakket om stjernene, tante Linda var en gullstjerne mente han.... men da han skulle forklare hvorfor kom tårene, mye følelser i en liten 5 år gammel kropp!

Den verdenen vi kjente ble brått snudd på hodet og veldig annerledes forrige mandag... vi mistet en i nær familie, en som betydde mye for oss, en som alltid var der for oss uansett, en som vil bli savnet lenge. Samtidig fikk vi brått en ungdom i huset vårt, en som brått trengte et hjem og uendelig mye kjærlighet! Vi har hatt noen tøffe dager... imorgen er det begravelse, blir nok den tøffeste dagen til nå... og mange tøffe dager er nok hva vi må forvente av fremtiden også.

På dager som disse setter man så utrolig stor pris på de man har rundt seg, på alle gode venner og familiemedlemmer som passer på at også vi har det greit oppi det hele... all omtenksomhet som finnes der ute kan ikke verdsettes nok! På dager som disse tenker man at man må ta litt ekstra vare på alle rundt seg, de man minst aner det kan ha det som tøffest uten av vi vet.... vit å verdsett de dere har!

Vi tenner lys om kveldene og minnes et godt menneske som vi nå har troen på at har det bedre enn hun hadde det her på jorden. Hvil i fred Linda, vi kommer til å savne deg lenge. Godt å vite at du er med oss for alltid i hjertene våre!

-Stine-

4 kommentarer:

 1. Så nydelig skrevet vennen!!! Hadde hun lest dette hadde hun nok blitt stolt. Sant det med å sette pris på hverandre når man har muligheten, man vet aldri når ens kjære blir revet bort.
  Gruer meg på en måte til å komme imorgen, men jeg vet at det blir en fin og verdig avskjed med Linda!

  Tenker masse på dere og er veldig glad i dere!!

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Hei du, så utrolig trist å lese.. :( Det er vanskelig og vondt når noe sånt skjer. Og jeg vil tro det er mye en liten tass kan føle og tenke på i en sånn situasjon. Da er det godt å ha en mamma å snakke med. <3
  Selv prater vi mye om døden. Mamman min er veldig syk, og vi vet at hun ikke har lenge igjen.. Heldigvis har vi hatt et fint halvår siden hun ble syk, så vi har kunnet forberede oss og ungene på det som skal skje. Men døden er likevel alltid et vanskelig tema å snakke om..
  Om du vil ha et boktips er boken "lillesøster og mimmi" en fin bok som handler om død og begravelse på en ufarlig måte, og som vi synes passer for både 3 og 5 åringen.

  Lykke til med begravelsen. Pass godt på deg og dine.
  Klemmer

  SvarSlett
 3. God jul og godt nyttår ønskes deg og dine! Blogghilsen fra Ellen.

  SvarSlett
 4. kjære deg
  så leit å høre at dette har rammet dere
  har dessverre opplevd flere tap i familien jeg også
  det er utrolig tøft "når det står på"
  heldigvis kan jeg melde at man lærer seg å leve med sorgen og savnet.
  jeg ønsker dere alt godt
  høres ut som dere har det beste utgangspunktet med at dere har hverandre, og at dere deler og snakker om det.

  stor klem herfra
  Åpent^hus

  SvarSlett