fredag 15. februar 2013

Litt om livet.....

Hei der ute!! Lenge siden!! Har savnet bloggen litt, men tiden har gått siden sist.... blitt mest tid til surfing i bloggverden, ikke til å skrive så mye....
Livet er som jeg skrev satt litt på hodet, forandret.... men samtidig akkurat sånn som før!
Det ble jul i år også! Forberedelsene ble kanskje ikke helt slik vi hadde sett for oss... litt færre esker var pakket ut av, litt mer ting overalt, litt mindre tid enn planlagt, litt flere møter... men julekort ble skrevet, kaker bakt, treet kjøpt og pyntet og gjester til jul ble det også!

Nissen fikk også kommet, tross sykdom i øst og vest! Pakker ble pakket ut....
Og barnas glede fikk råde denne dagen! God å ha barn i tunge stunder.... de har en egen evne til å se gleden fremfor sorgen.

Selv 15 åringen som jo har hatt den størte omveltningen i livet sitt hadde en fin dag, veldig fornøyd kar etter at pakkene var delt ut!

Tiden før jul og tiden etter jul har vært tøff, men samtidig bra og berikende tross sorgen. Dagene går opp og ned.... mange tårerer... mange tanker... mange tøffe stunder.... men også mange fine stunder, mye man vokser på... som gjør oss sterkere! Godt med fine naboer, fine venner, fine kollegaer og for ikke å snakke om god familie. Vi har kjent på det å måtte be om hjelp.... godt å til slutt klare å si at vi trenger hjelp, dette er hva vi må ha! Heldigvis har vi også fått skryt for akkurat dette, at vi har vært så åpne og klart å be om hjelp!

Det er mye å sette seg inn i... ta over ansvaret for en 15 åring skal ikke være enkelt! Det er jo så absolutt ikke enkelt for han dette, da kan ikke vi ta lett på oppgaven heller! Vi har måtte gå noen runder med systemet, men det ser nå ut til å falle på plass slik vi ønsker det... vi har gode dyktige folk som jobber for oss og for 15 åringen! Vi kan ikke si at alle opplevelser med systemene er positive, men vi synes nå at vi har fått fine, dyktige folk som har saken vår. Personer vi har kjemi med og som vet hvordan vi tenker og føler i denne saken. Nå skal bare de siste brikkene på plass før vi offesielt er fosterforeldre.
Snart er veileder på plass... kjærkomment... for er mye som settes på prøve... ikke bare oss voksne... hvordan takler de små dagene? reaksjoner? fremtiden....

5 åringen vår kom med følgende her om dagen: Jeg er størst av de som har bodd her lengst!

Dynamikken i familien forandres.... sånn ting ønsker jeg gjerne hjelp til, hva gjør det med et lite menneske...

Jeg har troen på at det positivt for oss som familie.... selvom det er tøffe dager, vokser vi og det vil til slutt være noe vi ser tilbake på som positivt og godt!

Tante, Søster, Svigerinne og Mamma vil alltid være savnet, men hun er med oss hver eneste dag!

Nå ser vi fremover og gleder oss til å få pakket ut av alle esker... hihi, for ja det er mange av dem igjen! Noen på soverommet... en haug i gangen... og en enda større skare av dem i boden...
jaja, det skjer etterhvert!

Også håper jeg på å få til flere statusrapporter her inne... flere interiørbilder.... for er jo en fin dagbok å se tilbake på dette... Foreløpig krever nok vaskerommet med mest, men kanskje om en stund! ;)

Ha en fin helg alle sammen!

-Stine-

2 kommentarer:

 1. Oi, hadde ikke fått med meg noe av dette jeg. Kondolerer! Skjønner godt at dere har vært og er igjennom en tøff tid. Stor klem og masse styrke sendes deres vei!!

  SvarSlett
 2. In this manner my buddy Wesley Virgin's report launches with this SHOCKING and controversial video.

  Wesley was in the military-and soon after leaving-he found hidden, "mind control" secrets that the CIA and others used to get everything they want.

  These are the EXACT same SECRETS tons of celebrities (notably those who "come out of nowhere") and elite business people used to become wealthy and famous.

  You've heard that you use less than 10% of your brain.

  That's mostly because the majority of your brainpower is UNCONSCIOUS.

  Maybe that conversation has even occurred INSIDE your very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about 7 years ago, while driving an unregistered, beat-up garbage bucket of a car with a suspended driver's license and on his debit card.

  "I'm absolutely fed up with going through life payroll to payroll! Why can't I turn myself successful?"

  You've taken part in those questions, isn't it so?

  Your own success story is going to be written. All you have to do is in YOURSELF.

  Learn How To Become A MILLIONAIRE Fast

  SvarSlett