tirsdag 8. juni 2010

Tur rundt øya!

Ja, lovte jo litt bilder fra øya rundt... er jo blitt en stund siden vi tok denne turen da... men her kommer litt bilder fra den spektakulære kjøreturen vår!
Var egentlig bare en tur til Mogan vi skulle... også litt opp i fjellene bak... men ble brått til at vi tok hele runden gitt! Dette er Mogan ihvertfall... med en av de gamle vindmøllene... er mange nye på øya nå... de kommer det sikkert et bilde av seinere en gang...
Like opp i fjellene kom vi over dette kule stedet... sjekk fargen på fjellet... ser ut som regnbuen i stein!! Utrolig flott altså!

Her kjører vi ut av Mogan kommune, hvor vi bor... og inn i en annen av de 14 kommunene som finnes på denne lille øya... Her vises en guatchemann(tror det skrives slik....) Guatchene er urfolket her på øya, de er visst helt rå på å bruke staven... Håper jeg får sett noen av dem før jeg flytter fra øya!

Sønnen vår er godt representert på øya da! hihi.. en hel by faktisk! San Nicolas ligger på andre siden øye, og er vel det som er litt mer canari... laaaaangt fra turister! En helt annen verden!
Her fikk vi se litt av det som kanskje er litt mer dagliglivet til folket her....
Og skilt som har vært der leeeeeenge!
Ble en liten lunsj stopp nede ved havnen... her er de nok litt vant til turister... for menyen var på engelsk og tysk... men her fant vi ikke norsk da ihvertfall!!!

Gran Canaria sies å ha mange ulike klimaer samtidig... fra ørken med veldig varme til fjell med nesten snø! Kaldeste vi så på runden vår var 16.5.... ved leiligheten vår var det vel ihvertfall 10 grader varmere, kanskje 15!

Var et utrolig vakkert og villt landskap på øya da! Var en virkelig spektakulær kjøretur! Det kriblet i magen mer enn en gang!
Her går veien langs fjellet bortover....

Turen rundt øya tok vel ca 5 timer... Masse flott å se! Og på veien hjem fant vi jaggu et skillt med enda et kjent navn!! hihi
Blir spennende å se om vi tar denne turen flere ganger da... spørs vel på besøk som kommer det kanskje... blir nok garantert flere turer opp i fjellene ihvertfall!!! For de er flotte!

1 kommentar:

  1. For en tur det ser ut som dere har hatt!!
    Kjente jeg ble en liten smule misunnelig;)
    Sol, tapas, sjø og familie..mmmmm...lykke!

    SvarSlett