torsdag 17. februar 2011

Mandelblomstring på Gran Canaria!


Her kommer endelig bildene fra min og lillebrors lille utflukt opp i fjellene for å se de berømte mandeltrærne blomstre! Tar eeeeeeeeeeeeeeeeevigheter å laste opp da... så får håpe bildene dukker opp her sånn etterhvert... før jeg sovner liksom!
For er gressenke noen dager nå... mannen er i Norge en snartvisit... og man merker jo at man er alene hjemme i flere dager uten noe hjelp med to barna ja! Så mor er trøtt.... bombe! Hihi, ja er av den trøtte typen jeg... og håper det gir seg snart altså! Eller blir bedre ihvertfall!! Bare lillebror kan se å forstå at nettene de skal man sove gjennom... ikke drive å våkne 3-4 ganger! Snork...
Bildene ser ut til å ta laaaaaang tid ja... får ta en surferunde så lenge da... mye å surfe på altså! Hus hus og hus.... så mye fint der ute, men veldig mye chabbi chick eller hva det nå heter... ikke helt sånn vi skal ha det... så om noen har noen gode blogger/nettsider å surfe på... så send de til meg da! Gjerne boligblogger som er litt mer av den moderne typen... de er nemlig ikke så lette å finne! Trenger inspirasjon og gode løsninger!!!

Ahh... endelig bilder.... etter en lang biltur, kom vi oss da opp til Tejeda, som skal være det beste stedet å se mandelblomstringen. Er i denne byen de har en egen mandelblomstringfestival faktisk!

Festivalen er i helgen da, så den fikk vi ikke med oss.... men mange flotte trær da! Tenk å bo midt i masse rosa blomster.... om så bare for et par uker da... ellers er det jo heller tørt og trist her på GC!

Stoppet innom en turistfelle da... hihi, for det er her alle bussene også stoppet! Masse mandelprodukter til salgs ja!

Og måtte jo ha litt jeg også.... litt marsipan ala Gran Canaria og litt brente mandler smaker bra! Hihi, de brente mandlene ble ikke så veldig gamle for å si det sånn!
Da er mor i huset fornøyd... en ting til kan krysses av på listen over ting jeg ville gjøre her på GC! Hihi, er desverre også noen ting man ikke helt har fått til... som å se alle seilbåtene som skulle seile over atlanteren... men men... det får vi satse på at vi får sett en annen gang!
Nå er mor soveklar her.... tok mye lenger tid en tenkt...
men skal prøve å få fikset litt flere innlegg på pc de neste dagene.... ting tar litt mye tid om dagen... og da er iphonen en bitteliten, men kjip løsning på blogging!

Good Night,
Sleep Tight,
don`t let the bedbugs bite!

-Stine-

1 kommentar:

  1. Så nydelige blomster. Er det nord på øya du var da? Koselig med en tur dit sikkert.
    God helg til dere alle og klem fra mamma

    SvarSlett