fredag 18. februar 2011

Lydbokanbefaling!

Storebror i huset fikk sin første lydbok til jul... ikke tenkt på det engang før vi... men det blir nok flere! Har virkelig sittet musestille og lyttet... boka går gang på gang i bilen ja!

Fikk Karsten og Petra til jul da... og selv om han ikke har lest noen av de bøkene tidligere var det virkelig en hit!

Bra lest inn og gode temaer! Han får med seg veldig mye av innholdet, så nå mases det in at når vi kommer tilbake til Norge må vi på ordentlig sykkeltur! Med to store kurver med mat i! Hihi... holdt ikke med en nei! For Mormor og morfar skulle visst være med også! :)
-Stine-

2 kommentarer:

 1. Hei storebror
  Vi blir gjerne med på sykkeltur vi.Vi har jo vært på sykkeltur både i skogen da vi plukket blåbær og så til Gamlebyn og til lekeplassen ved kirken i byn. Vi matet endene i Gamlebyn og så trur jeg også vi spiste softis i byn. Mormor har kurv på sykkeln så der kan vi sikkert få plass til maten. Gleder oss til sommeren da dere er hjemme igjen.Stor klem fra mormor og morfar

  SvarSlett
 2. Hei snuppa!
  Så herlig at han syns det er moro med lydbøker da!! S får Hakkebakkeskogen av pappa (som gave når han blir storebror) og håper det blir en hit i bilen:-)!

  Takk for kos hilsen vennen. Skulle jo ha skrevet mail og mld og vært flinkere til å kommentere bloggen din, men orker liksom ikke så mye om dagen.. Takk for gode råd om fødselen, jeg husker seriøst ikke hvordan det var sist. Lurer fremdeles på om jeg skjønner når det er i gang, hehe... S lurer på om hun kommer ut snart, hehe, ikke helt lett for dem å skjønne at det plutselig kommer en liten til i familien...

  Håper du har det bra vennen. Rart å ikke se deg på så lenge. Gleder oss til dere flytter hjem igjen!!
  Stor klem fra K

  SvarSlett