søndag 20. mars 2011

Tøysegutter og karneval!!

Disse to er noen skøyere på morgenkvisten... Skulle ønsket meg like mye energi gitt!! Hihi, men etter karneval for de voksne igår er ikke formen helt på topp gitt! Hadde det gøy da! Kommer bilder etterhvert!


Lillebror klarte å stupe på trynet i flisene her igår da... Etter en stund har vi sett at det har gått et lite skal av fortanna hans... Stakkars liten! Er vel kanskje ikke så mye å gjøre noe med, men får ta en tlf til tannlegen å sjekke idag... Ellers har han begynt å reise seg uten å holde i noe nå! Nå kommer nok gåingen for alvor her snart!


Et lite bilde fra barnas karneval også da! Storebror synes det var kjempekult å bli malt! Og enda bedre var det røde søte popcornet! :) kommer flere bilder her også altså! Må bare lastes over fra kameraet!
Ha en fin søndag alle sammen! Her blir det bursdagsfeiring og kanskje sardinenes død med fyrverkeri utover kvelden... Vi får se på formen til familien... Karneval tar på for store og små!

Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Herlige små skøyergutter. Lengter etter dem men tiden går fort og snart er dere på hjemvei igjen. Karneval hørtes morsomt ut, gleder meg til å se flere bilder fra det. Og rosa popcorn, det var noe nytt.
  Her er det et aldeles nydelig vårvær, sola skinner og snøen smelter. Vi har gått lange turer både igår og idag, det er så deilig.
  Hils alle og god klem. Kos dere med besøk snart og.

  SvarSlett
 2. Så gøy med karnevall. :) Da vi var på Gran Canaria for noen uker siden, lurte vi veldig på å ta turen til Las Palmas og det som skulle være et stort karnevall.. Men ettersom vi ikke visste hvor det var og vi antok at det kunne bli ganske kaos med vogn i folkemengdene droppet vi det. Må heller prøve å treffe på karnevall der en annen gang isteden, når guttene er større!! :)
  Hørtes forresten gøy ut med cruise. Madeira er en veldig fin øy. Svigers har leilighet der, så vi har vært der noen ganger. :)
  KLEM

  SvarSlett