torsdag 31. mars 2011

Plutselig ble han stor!!

Litt dårlig bilde fra iphonen, men idag så Lillebror brått så mye større ut! Han går... Har på seg shortsen som storebror hadde for bare litt siden... Og nye sandaler! Stor gutt blitt!


Litt lurt fjes også! Ble tur innom mc Donalds etter vi hadde sagt ha det til tante og lille fettern! Der har de nemlig et veldig fint leke rom, så kan lillebror leke mens mor får spist litt i fred! :)


Nye sandaler har det blitt da!! Ille flotte geox ble det investert i... De blir jo brukt mye her ja! Stadig sjeldnere og sjeldnere mellom hver gang sko er på! Kjøpte de bittelitt store, så håper de holder over sommeren! 45 euro kostet de... Ca 360 kroner... Er ikke så gæli det vel? Noen somvet prisen i Norge?

Nå et det litt tomt i huset etter besøket er dratt... Vært veldig koselig med besøk og storbror sa klart i fra i bilen at han ønsket at de ikke trengte å dra hjem! Bare ca 3 mnd til vi ser dem igjen da!! Heldigvis ikke alt for lenge! Da er nok lille fettern litt kulere å leke med også!! :)

Nå blir deg rydding, vasking, matshopping og litt rolig før neste besøk kommer på onsdag!! Kanskje kommer det flere på besøk før vi vender snuten mot Norge også?! Håper det da!! ;)


Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Å ja, de blir fort store når de begynner å gå. De strekker seg liksom noen ekstra centimeter! :) Flinke fine gutten din! :)
    Så fine sandaler. Vi kjøpte sandaler til guttene før sydenturen og krysser fingrene for at de også holder over sommeren.. Får nå se. Vi så på Geox her og de lå på rundt 500 og kanskje litt mer.
    Skjønner det er koselig med besøk, selvom det er litt trist når de drar. Bra det ikke er lenge dere får flere gjester! :)
    KLEM på deg

    SvarSlett