tirsdag 30. mars 2010

Tusletur i området.

Ja, har blitt noen små tusleturer de siste dagene... må jo bli litt kjent... også er det nok greit med det enkle nå i starten! Er jo blitt ganske så mange omveltninger for oss alle... og kanskje spesielt for eldste gutten vår. Tenk, flytte fra rommet og huset sitt... bli storebror... bo hos mormor og morfar... flytte til GC... og i tillegg være midt i 2 års trassen! Kan ikke være helt enkelt, men han klarer det over all forventning! Bare litt mere trist når ting ikke går hans vei!

Her bor vi da!!

Dette er gata vår! Liten gate... er endel biler her da... kjører litt fort, så barna må passes på! Men veldig fint å gå tur i området her! Også ser dere fjellene i bakgrunnen, de har vi som utsikt overalt! Flott ikke sant?!

Blir gjerne hit vi går tur da! Tar ca 5 min med små bein å gå til det felles svømmebassenget på området her. Deilig å ha den muligheten ja! Og eldste gutten vår elsker jo å bade!!! også blir det gjerne en tur innom Spar butikken for å kjøpe is også da! Den og Tauro Grill ligger rett ved bassenget nemlig!

Eldste gutten vår har som regel at man kan spise ihvertfall en is om dagen! Og mannen min har samme regelen, men med øl isteden... :) Nyter livet altså!

Minstemann koser seg i den nye vogna si da! Er den ikke ille fin?!!! Hatt litt trøbbel med understellet til bugabooen, men får brukt den ihvertfall... mens vi venter på et nytt!

Nå har vi en rolig morgen her på GC... frokost, blogging og leking med biler! Planen idag var egentlig stranda, men minstemann her er litt forkjølet, så vi tenkte oss en liten tur til legen for å sjekke han litt... og legen hadde tid kl 12... så da blir det litt dårlig tid til stranda først... så får bli imorgen isteden!

Ha en flott dag alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Så moro å se oppdateringer fra dere;-)
  Litt missunnelig på sola merker jeg, for her snør det noe inni hampen:( Tror vi må ta en tur på Lekeland istedenfor bakken idag, for man ser nesten ikke noe...
  God bedring til minsten da snuppa, får håpe ikke det er noe alvorlig!
  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 2. Huff da, halsbetennelse og bronkitt... Det hørtes ikke bra ut:-(
  God bedring til ham da...
  Du får be eldsten å ta noen bilder som du kan legge ut her da vettu, så får vi se hans "verden" også:-)
  Kos dere hjemme og slapp av idag.
  Stor klem

  SvarSlett