mandag 29. mars 2010

leeeeenge siden sist... og det har sin grunn... hihi, eller grunner!


Ja, tiden flyr virkelig... sist jeg skrev var jeg gravid... snart fødeklar faktisk! Nå har jeg født... fått verdens vakreste lille gutt! De første dagene ble litt annerkledes enn forventet da vi fikk et lite opphold på nyfødtintensiven. Gutten vår hadde litt fuktige lunger, en duktus som ikke var lukket og mulig infeksjon i kroppen... så da ble det en uke ekstra på sykehuset med antibiotika da. Alt gikk veldig bra da, alt er i orden nå!

Så har vi jo solgt huset... bilen... og flyttet alle tingene våre på diverse lager rundt om! Så flyttet vi hjem til mamma en liten tur! Mannen min dro til GC for å sondere litt... kjøpe bil... fikse litt jobb papirer osv... Resten av den lille familien vår ble igjen i norge. Veldig godt å da kunne bo hjemme hos mamma og pappa altså! Masse god hjelp å få! For er ikke til å komme unna, de første dagene med en nyfødt er en prøvelse... selvom det er nummer 2!

Så... for litt over en uke siden flyttet vi ned hit da! Tauro på Gran Canaria er plassen! Bor på en supert sted, fint hus og med svømmebasseng og strand ikke alt for langt unna! Tempraturen er nydelig og vi nyter dagene! Dette blir tilværelsen vår i 1-1 1/2 år fremover.. og vi klager ikke! Nå må vi bare komme i orden her, finne litt rutiner for hverdagen vår og nyyyyte!

Så derfor den lille makeoveren på bloggen her... kunne jo ikke akkurat ha snømann og vinterbilde lenger! :)
Håper på å være litt flinkere til å blogge nå fremover da... for er jo endel der hjemme som gjerne vil se bilder og høre hvordan vi har det! Kommer ikke bilder akkurat nå... for har bare akkurat såvidt fått nettet opp å gå her... og har to barn som krever sitt nå på dagen, men så fort tiden strekker til så skal det lastes opp! Så kan dere få se litt av de første dagene våre her på Gran Canaria!

2 kommentarer:

 1. så søt da.
  kos dere så masse på GC, ser og høres spennende ut!
  klem

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se bilder:-)
  Stor klem til dere:-)

  SvarSlett