onsdag 31. mars 2010

Sykt barn, ny bil og en kommende fotograf?

Ja, minste gutten vår fikk seg en tur til egen igår... legen konstaterte Bronkitt og halsbetennelse. Stakkars lille gutten vår, hoster så han brekker seg. Satser på at medisiner hjelper og at formen blir fort bra igjen da!


Ble noen medisiner på han ja... disse to og egentlig en nesespray i tillegg også... men den hadde de ikke på apoteket vi var på igår, så bruker vår egen fra norge så lenge! Alt står jo på spansk her da... så forsto ikke mest, men har googlet dem og ser greit ut!

Nå har vi endelig fått bilen vår også!

En helt ny VW Tuaran! Ille fin synes jeg da... men mannen synes det er en kjedelig bil! Men veldig praktisk da! Og fin å kjøre! 7 seter, så da har vi plass til å ha med litt besøk også! Kjekt det når familie og venner kommer på besøk!

Her har eldstemann vært på fære med kameraet! Har fått dilla på å ta bilder de siste dagene han... her om dagen tok han bilde av alle bilene utenfor kontoret til mannen. Idag fikk han det for seg at han ville ta bilde av Elias på tv'n! Får det til mer og mer! Sikter ihvertfall ganske riktig!

Måtte jo ha et lite bilde av seg selv også da! :)

1 kommentar:

 1. Stakkar liten da. Får håpe medisinene hjelper! Og så fin Touran da snuppa;-) Jeg syns ikke den var kjedelig, tihi:-)
  Har dere fått solgt din forresten??
  Nydelige bilder den lille fotogafen kom med også, hihi... Våre to får starte fotografbyrå når de blir eldre de tror jeg:-)
  Ha en flott kveld. Her snør/regner det...
  Klem klem

  SvarSlett