fredag 1. april 2011

Karneval!! ... for oss voksne!

Ikke akkurat hverdagskost for oss voksne i familien å kunne gå ut sammen her på GC... det er nok et av minusene her ja... ikke akkurat barnevaktlurt å bosette seg langt vekk fra familien! Finnes alternativer her da... søte jenter på norske skolen sitter sikkert barnevakt... også er det ei norsk jente på 26 som er barne og ungdomsarbeider som gjerne tar på seg jobben! Gode referanser fra de andre småbarnsforeldrene her nede har hun, så det føles trygt og godt! Koster jo litt da... 12 euro i timen, så blir ikke til at vi gjør dette så ofte, men karneval er helt klart en anledning det er verdt å få med seg!

MAnge morsomme kostymer!!!

Litt Rio følelse... hihi, selvom Rio karnevalet er noe helt helt annet og mye mye større!!! Kan poste litt om det når jeg sitter i Norge til høsten!

Hadde hørt at det var helt vanlig at barna var med på feiringen her... våre var hjemme da de er som andre norske barn vant til å legge seg i normale tider... Spanjolene holder jo barna oppe til langt langt på natt de! Så faktisk spebarn i vogner som var med på bussene og feiret! Om de har hørset igjen etterpå spørs, men er kanskje derfor alle spanjoler snakker så høyt? Hihi, for en russebuss med lyd hjemme blir pingler i forhold til disse partybussene!

Var maaaange slike busser! Folk festet, danset og lo! Utrolig artig i Arguinenguins smale gater!

OGså var det oss da! Flotte ikke sant? Morsomt var det ihvertfall... og håper vi får oppleve dette igjen! For er virkelig verdt å få med seg!


-Stine-

1 kommentar:

  1. Så flotte dere er,festlige antrekk. Kan tenke meg at det ble en livat fest og mye moro. Og guttene hade det sikkert best hjemme.

    SvarSlett