onsdag 18. mai 2011

17 Mai i sydlige strøk!

Dette innlegget har tatt tid gitt... tatt evigheter å laste opp noen bilder, stått og jobbet leeeeeenge! Men her er det nå! Litt mindre bilder enn først planlagt, men men....

Vi feiret jo her ifjor også vi... så måten å feire på var ikke ny for oss i år!
Hadde en koselig og varm dag!
Men må samtidig tilføye at jeg gleder meg veldig til å feire 17 mai med familien hjemme i Fredrikstad neste år! Ingenting slår bunad, tog og grilling hjemme på hverandaen til mamma og pappa på 17 mai! hihi, selvom jeg så et bilde fra årets feiring... så litt kaldt ut der de satt under ullpleddene sine!

I år har vi kjøpt inn Ropas de Canarias (eller noe sånt) til gutta... det er "nasjonaldrakten" til canariere! Litt gøy å ha noe herfra, samtidig som de ikke er så annerledes enn festklær hjemme, så vi får sikkert brukt dem endel!

Dagen startet med flagg og taler på den Norske skolen, derfra gikk vi i tog ned til Anfi del Mar, hvor det ble enda litt taler og sang. Etterpå bar det opp på skolen hvor det var duket for pølser, kaker, is, leker og underholdning!

Masse festglade mennesker, så her var det hyggelig!

Etter festen på skolen tok vi en tur hjem for å kjøle oss ned litt og for å skifte klær... svette var vi alle sammen! Kvelden brukte vi på en strand og resturant i Meloneras med gode venner! God mat, hyggelige samtaler og glade barn som fikk leke i sanden! En flott dag på alle måter!

Håper dere også hadde en fin 17 mai!!
Nå prøver vi å tømme skapet for mat her... og pakker ned ting.. 4 uker til vi drar mot norge! Neste uke kommer søstrene min, det gleder vi oss til! De skal få med seg litt div hjem til Norge, så mye må fikses de neste dagene!


-Stine-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar