tirsdag 10. mai 2011

Lek og mye mer på hjertet!

Nå leker de faktisk sammen!!


Etter vi kjørte besøket til flyplassen har vi hatt en rolig dag hjemme... Barna har badet på terassen, lekt med biler og sett film! Og det mer harmonisk enn på lenge!! Det har vært godt for en litt sliten mor... Lurer på om det er hals og bihuler i ulage, men håper det går like fort over som det pleier!

Ellers har storebror mye på hjertet om dagen! Besøket vårt har utallige ganger den siste uka fått servert noe ala denne setningen: du, du som er på besøk.... Vet du, faktisk vet du hva? Du vet en sånn vulkan? Den som har sånn blekksprut inni seg?.... Osv osv... Mye prat om lava, vulkaner og blekkspruter her ja!! 3 snart 4 åringer har virkelig mye på hjertet og fullt opp av fantasi! Men verdenen er også ganske tøff og slitsom for dem gitt... Trass og testing river i kroppen, spesielt når vi har besøk har vi fått merke! Godt at det ikke står på like ille hele tiden da! Får vel bare tenke at det er et smart lite menneske vi har her, er jo på denne måten han lærer hvordan ting fungerer her i verden!

Nå er det straks kveldsmat og legging her... Etterpå har mor tenkt til å finne frem et flott bilde til en fotokonkurranse jeg har hørt nyss om! Ille lyst på den boka som er i premie nemlig!! :)

Ha en flott kveld fomkens!

Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar