søndag 1. mai 2011

6. Stop Tenerife

Tenerife var vi å besøkte i sommer, så her var det ikke så mye nytt for oss. Vi leide oss bil og dro nedover til Playa las Americas eller noe sånt... Der var vi ikke innom sist, og for et turist sted! Hotel på hotel, resturant på resturant og suvernirer over det hele!

Tok ikke så mye bilder denne dagen... et av barna....

og dette hotellet bare måtte vi ha bilde av! Sjekk ROSA!

I havna sammen med Cruise båten lå det faktisk en Norsk båt denne dagen! Var jo litt morsomt da... spesielt siden navnet på båten var: Silver Stockholm! Ikke rart folk i andre land tror Norge er en del av Sverige vet du!

Så var det tid for å si adjø til Cruise båten Empress....

og pakke alle tingene våre... de skulle nemlig settes utenfor lugaren før 03.00 på natten!

Lillebror er ille kul med briller altså!!! Ble ikke like mye sol som forventet, med det gjorde virkelig ingenting! Har jo masse sol her på GC vi!

Vel hjemme måtte vi sette igang å bygge lego! Storebror har spart penger i sparebøssa si lenge nå... og disse skulle brukes på Cruise... men så ble det jo ikke like mye ismuligheter da... så vi dro innom ToysRus på Tenerife og handlet litt for pengene der... Og lego ble det! For der var det salg nemlig! Ble både Lego brannstasjon og NinjaGo! Fornøyd kar da ja! Tusen takk til alle besøkende som har bidratt med alle småpengene sine... hihi... og de litt større pengene også!


-Stine-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar