onsdag 22. juni 2011

En dag til i Palencia!

Har igrunn ikke så mange spennende bilder å dele... De er tatt med kamera og ikke lastet over på pc enda... Kommer etterhvert!
Nå blir det et par mobilbilder isteden!


Hihi.. Reklame for Mc! Neida, men om du ser nærmere så står det 25 grader der også! God og deilig tempratur... Litt kjølig på morgenkvisten, men det er bare deilig! Kaldere skal det jo bli, så greit å bli gradvis vant!
(ble forresten mc til middag idag da! Storebror fornøyd og foreldre litt mindre slitne! Resturanter tre ganger om dagen er en utfording med to små!)


Storebrors store hobby om dagen... Til fars store fortvilelse! Kjøre bil på alt man kommer over! Bråker... Og han blir ikke akkurat ren av det!

Idag har vi sett enda flere kirker... Blir en laaaaang bildekavalkade av kirker snart! Godt storebror har intr for Jesus på korset om dagen... Og kjekt at lillebror forstår å være stille i kirken! Har også sett den tredje største Jesus statuen idag! Da har vi sett to av de tre største, må si Rio er litt mer spektakulær! Lurer på hvor den siste av de tre er... Må googles!

Imorgen bærer det videre til vin land... Spennende å se hva La Rioja har å by på!

Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Så gøy at du får blogget litt underveis på turen. Koselig å følge dere! :)
  God tur videre!! :)
  KLEM

  SvarSlett
 2. SÅ flinke de er da! Hadde aldri i livet fått med meg storebror her inn i mange kirker, tihi..
  Kos dere i vinland;-)
  Klem

  SvarSlett