søndag 19. juni 2011

On the road again!

Ja, da er vi på veien videre mot nord! Et par innlegg her som aldri ble postet og som forsvant av en eller annen grunn... Men vi har ihvertfall hatt to netter i Sevilla... Idag har vi kjørt videre til Salamanca via en lunsj stop i Merida. Merida var en koselig by... Der kunne vi godt tenkt oss å bli lenger ja! Ser at bilen er alt for full pakket til å ta en natts stop... Satser mer på litt lengre etapper og heller 2-3 netter på hvert sted! Idag har vi hatt en greit lang etappe på 2+3 timer. Gikk flott!!!


Stoppet en lang lunsj stop da... Og en tissestop på det som skulle være piknik område! Måtte ha med stoler og bord selv her, for var bare en stor parkering!


Som sagt... Bilen er FULL!! Kaos pakket... Her i Salamanca kan vi ikke kjøre helt frem til hotellet, så ompakking er utelukket her! Får leve i kaoset til neste stop! Mannen brukte 40 min på å prøve å få alt inn i bilen idag tidlig!
Salamanca er flott da! Vi bor på Plaza Major! Sentralt!
Imorgen blir det å utforske byen!

Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Er nok smart med lengre stopp. God tur videre.

  SvarSlett
 2. Vi hadde nok ikke så full bil, men ganske stappa var bilen da vi kjørte lang bilfereie i fjor sommer. Vi lærte raskt at en lett bag med pysjer og toalettsaker som kunne være med inn hvert sted var gull, og så fant vi frem litt nye klær hver kveld etter at ungene hadde sovnet og en av oss kunne holde på litt i fred ved bilen! :)
  Kos dere masse på turen. :)
  KLEM

  SvarSlett
 3. Så gøy å følge dere oppover!:-)
  Ser at bilen er stappet ja, hehe, får håpe dere finner det dere trenger for natten!:-)
  Tror dere burde hatt skiboks også;-)
  VI har iallefall gått til innkjøp, for vi har overhodet ikke plass til alt når vi skal på tur...

  Nå er det ikke lenge til dere er hjemme! Gleder meg til å finne på noe på ettermiddagene igjen, tror de eldste gutta også syns det er stas!

  GOd tur oppover og be mannen kjøre PENT!
  Klem klem

  SvarSlett