lørdag 19. september 2009

Fredag... Null soving og hva det betyr!

Ja, Fredag sov ikke lille gutten vår et eneste minutt i barnehagen! Det burde han! Hadde vel kanskje noe med at han sov til 09 på morgenen... og det har han gjort to morgener på rad nå! Det skjer aldri når jeg kan sove lenge da! Jeg måtte pent stå opp 05.50 jeg... arg!

Vel, resten av dagen etter bhg ble derfor en liten utfordring! Alt går stort sett greit, men er en smule mere grin og enda mere trass enn de dagene han sover!
Så det ble en liten butikktur... med grin for at han fikk velge smurf og ikke kjærlighet!
Middag ble etter mye om og menn spist....
Mamma og lillemann startet på oppgaven å skru sammen stolen som lillemann har fått av mormor og morfar... fikk til nesten alt, men litt banking bra pappa måtte til da! Etter litt banking og stolen klar ble verden mye enklere! Hentet favorittfilmen inn fra bilen og kvelden var reddet!

Fine stolen som mormor og morfar har kjøpt på ikea!
Lillemann er egentlig fremdeles stor fan av vippestolen sin han da... men den er satt vekk... greit at den er borte en stund før den nye lille delen av famillien kommer og skal begynne å bruke den! Så får vi håpe lillemann her blir like fan av denne stolen da!

Lynet Mcqeeeeeeen er en kul fyr.... er bare de siste dagene han har klart navnet... var bare racerbil racerbil racerbil tidligere nemlig!

Verdens vakreste lille gutt sovnet godt til kvelden, men våknet litt utover seint på kvelden... det gjør han alltid når han er overtrøtt! Så han trenger nok fremdeles søvnen sin på dagen ja!
Så håper det går bedre med søvnen i bhg til uka!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar