fredag 2. april 2010

Cocodrillo


Ja, for kokodriller heter Cocodrillo på spansk altså! Vi lærer sakte, men sikkert!
Igår var vi på tur til kokodrille parken... den som store gutten vår har snakket så mye om før vi dro avgårde! Tok endel bilder der altså.... men bare et med det lille kameraet, de andre tok vi med speilrefleksen... og kabelen til det kameraet liggger igjen hjemme gitt! Skikkelig lurt! Not... så vi må nok ut å kjøpe kabel om ikke lenge... for hvor kabelen er hjemme, det er det umulig å vite!

Fotografen vår har vært på ferde igjen... og fikk jo til et ganske så bra bilde av mamma og pappa ja!

Største gutten vår går uten bleie om dagen... for målet er jo å slutte med den.. men er ikke så ille lett gitt! Maaaaange uhell og ser vel egentlig ut som han ikke har peiling på når ting og tang skjer! Vi prøver da ihvertfall... og om han klarer å si ifra og det kommer noe i do.. ja da blir det litt godis om han tisser og en pakke om han bæsjer... så får vi se om det hjelper noe! Igår fikk han det ihvertfall til en gang da... fikk en pakke som lå på lur! Veldig stolt! hihi, men like fullt ble det et uhell på teppet her bare noen minutter seinere! :) Krysser fingrene for at han skjønner poenget snart!

Og så et lite bilde av minstemann... han blir bedre og bedre for hver dag med medisiner nå... men sover masse da, så han blir nok trøtt av dem! Hoster ihvertfall mindre og mindre! Og Lene... klærne vi fikk av deg passer allerede! De er veldig gode å ha nå som han må ha litt varme klær på kveldene! Syntes han ble veldig fin i dem altså!!! Tusen takk!!

Da blir det kvelden her... tar på med amming om dagen og endel amming om natten også, så mor legger seg som regel tidlig hver kveld nå! Og nå har jeg holdt ut lenge altså!! :)


Natta natta

2 kommentarer:

  1. Syntes jammen Nikolas er en fin foto graf ;)
    koselig å følge med her åssen dere har det ;)) får la nikolas få ett eget kamera som ikke er såå nøye med så kan han knipse vilt hehe ;))

    SvarSlett
  2. Så fin liten Filip! Henriette

    SvarSlett