mandag 24. mai 2010

En dag på Aquapark... og deretter en liten oppdagelses reise!


Storebror har lenge sitte å beundret denne vannsklia i en brosjyre vi har... Så idag tok vi turen... siden det er fridag hjemme i Norge og mannen har fri... og ikke fridag her... passer det jo ikke bedre! Flott badeland og lite folk på en mandag!
Vi har storkost oss i hele dag! Flott anlegg... flere små sklier for de minste og mange store for de litt større... men desverre ingen hvor man kan ake sammen med barna... masse strenge regler!

Her kommer han ut av tunellen uten lys.... :)

Her er vi på vei til de litt større skliene...
Denne kunne vi kjøre sammen da! Mamma og Storebror fløt rundt en god stund! Deilig i den varme solen!
Her venter barna spent på at vi skal ta bilde med sjøløvene! Jeg og storebror fikk en vått nuss begge to... og et flott bilde til minne om dagen! Er desverre ikke digitalt da... så det kan ikke vises frem her med det første....
Her får pappa'ene testet ut de store skliene! Gikk fort gitt!!!
og splæsj sa det ja!!!
Hadde en flott dag... og vips var den over! Timene flyr virkelig fort!! Er nok et sted vi kommer til å besøke flere ganger!
Etter endt badeland skulle vi bare kjøre en bitteliten tur opp for å se hvor Palmitos park ligger... hihi, men siden storebror sovnet etter ca 2 min i bilen fant vi ut at en liten oppdagelsesferd passet bra... testet ut veiene oppover i fjellet.... nok av kiling i magen etter den turen!
Prøver å laste opp en liten snutt... og den viser så alt for dårlig hvordan det virkelig var!!!
var laaaaaangt ned!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar