torsdag 6. mai 2010

En dag på stranda....

Men først et bilde av hvordan jeg har brukt et par kvelder nå.... Hihi, fått meg ny telefon nemlig... med spansk nummer... Er jo evigheter siden jeg har brukt noe annet enn iphone, så det tar litt tid å lære seg hvordan man bruker den... spesielt siden alt først sto på spansk!!
Hihi, om noen skulle trenge nummeret mitt... så send meg en melding på den gamle... så sender jeg deg det nye! Sjekker kun den gamle sånn en gang iblandt, så ikke forvent svar på den!

Så tilbake til stranden... Idag var planen å dra tidlig på stranda, men været var litt kjedelig... grått og egentlig litt kaldt... hihi, om vi kan kalle 23 grader kaldt da! Så bestemte oss for å reise på stranda på ettermiddagen en tur isteden!

Lillebror har ikke vært helt i det rette humøret idag, mye urolig.. men hjalp litt å bli båret litt i denne på stranda da....
Storebror holder såklart på i sanda! Idag droppet vi UV-drakta... siden det var litt skyer og siden det var utover ettermiddagen... så kan han få litt sakte farge på kroppen... men sola var visst sterkere enn jeg trodde... for da vi kom hjem var han nok bittelitt rosa gitt... ikke så ille da, så smurte litt krem så får vi håpe han ikke merker noe mer til det!
Sjøvann må såklart hentes når man leker i sanda!! Blir noen turer frem og tilbake både for mor og sønn!

Tottelotter i sanda.... :)
Var litt ekkelt vann idag... eller vannet er vel greit, men fløt så veldig mye søppel i vannet idag... haugevis... var umulig å gå uti uten å treffe på søppel liksom... ekkelt! Pleier ikke akkurat å være så ille som dette... så har vel noe med årstid, vind, bølger og retninger å gjøre....
Slekter på mamma'n sin han her...
Så hadde storebror ille lyst til å spise middag på resturant... og da var ikke mor så veldig vanskelig å be... hihi... og lillebror måtte jo være med han å! Kosa seg i vogna si han da... heldigvis litt roligere på ettermiddagen enn formiddagen idag...
Storerbror har jo kunnet telle en stund... en, to, tre, fire, fem!
Nå har han lært seg å telle på spansk også... Ona, dos, tres, quatro, sinko!
Ble pizza på begge to idag.... dette skulle liksom være barnepizza! Hihi, STOR, men han fikk i seg halve ihvertfall!
Og før vi kjørte bilen hjem igjen... måtte vi innom den fine lekeplassen ved stranda!
Hadde en fin liten tur på stranda idag ja! Vel hjemme igjen må sand dusjes bort og tenner pusses før det er leggetid på de to små trolla mine!
Nå er det slappeavtid for mor... far jobber seint idag nemlig...
Snart er det helg... det blir deilig!
Ha en fin kveld alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Så mange flotte bilder da snuppa!
  Må være hjemme med S idag jeg da, han har fått øyekatarr stakkar:( SÅ da er det nok en tur til legen som gjelder for oss her...
  Ha en fin fredag og flott helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei :-) Så mange flotte bilder ! Og bilde av tærne i sanda.... vakkert ♥ Jeg får så lyst å dra på stranda når jeg ser bildene deres. Sitter og surfer etter en tur til varmere strøk nå. Sommeren er nærmere enn jeg tror?

  God helg

  SvarSlett
 3. Så herlige bilder!
  Det er en fryd å komme på besøk her i varmen ;)
  Vi teller dager til avreise Tyrkia...
  God helg!

  SvarSlett