lørdag 22. mai 2010

Noen bilder fra de siste dagene....

Henger litt etter med noen bilder jeg gjerne vil vise.... har hatt svigerfar på besøk noen dager nå, så da er det jo alltids litt mindre tid blogging... mer tid ute på farta liksom! Har bla kjørt øya rundt... masse flotte bilder fra den dagen også, men de får et eget innlegg en annen dag... alt for mye å ta med her nå...

Som sagt...svigerfar kom på besøk for en uke siden... og da hadde han med en liten gave til storebror i huset! Må jo vise hvem by og lag man heier på! :)

Kanskje en fremtidig spiller også? må jo ha navn på drakta da ja!

Et bilde fra 17 mai... fikk aldri postet det på selve dagen... men her er vakre gutta mine pyntet og fine på morgenen!
Blitt noen turer på stranda de siste dagene... her på Amadores, som er den nærmeste stranda der vi bor... tar vel 5 min med bilen.... Fantastisk sted!
Blir litt lek på stranda da.... her er storebror blitt helt borte i sanda!!!

hihi, da blir det sand OVERALT!
Så bærer det ut i vannet for å fa alt bort igjen... for så å få ny sand på kroppen bare sekunder seinere! Men den må byttes ut... akkurat som møkka på bilen!
Igår ble det en tur til Puerto de Mogan for å spise middag... utrolig koselig sted bare en liten biltur unna der vi bor...
Dette bildet ble vi skikkelig heldig med! Begge to er like med på å bli tatt bilde av!
Mannen i huset bestillt fisk... som jo er beste valget i en fiskelandsby...
Bestefar bestillte kjøtt... også det en bra rett! Fornøyd var han ihvertfall!
Mannens dessert.... det beste han vet... Pannekaker!
men det var noe som manglet....
Sjekk gliset da det som manglet var på plass!!
Ja, jeg var der jeg også! Her fikk vi et fint bilde av meg og barna! Alle ser i kameraet faktisk!

Ellers går dagene fort nå... Storebror har fått lov å begynne i barnehagen selvom han ikke er 3 år enda.... så tirsdager og torsdager nå før sommeren skal han i bhg. Han storkoste seg første dagen, så håper de neste dagene blir like bra! Da får mor i huset gjort litt annet også! Blir en mnd han får i bhg nå før de stenger for sommerferie da... stenger 18 juni, og vi reiser jo hjem for et par uker fra 21 juni... så det kunne nesten ikke passet bedre! Så blir det vel bhg fra august igjen tenker jeg...
Tenk nå er det bare en mnd til vi skal hjem på besøk... og før det kommer mamma på besøk og søstra til mannen og hennes sønn.... Så tida kommer nok til å fly unna ja!

Nå er det tid for lørsdagsgodt, Cars på dvd.... og familietid... hihi... Nå står alle lynet bilene klare på bordet, så vi kan se hvem vi kjenner igjen på filmen!! En stor samling har det blitt.... har lagt ut bilde av dem før... nå er det flere... så kommer nok et nytt bilde av dem om ikke lenge!
Ha en flott kveld og helg videre!
1 kommentar:

 1. Tihi.. Masse flott bilder nok en gang:-)
  Kom hjem fra en helg på hytta ista vi da, så nå skal jeg sette meg ned & laste inn bilder. Deilig at det er pinse og fridag imorra også!
  Her har S også FFK drakt, den fikk han da han ble født - i str 98, hehe... Så kanskje reklamen er litt utdatert:-) Flott at N hadde fått på navn da, det var jo superstilig;-)
  Flott bilde av deg med gutta også, blir jo mest bilder av gutta, men det er jo morsomt at det er noen av deg også:-)
  Ha en flott mandag imorra! Vi skal på harrytur - joho:-)
  Klem fra meg

  SvarSlett