mandag 3. mai 2010

Fantastiske dager i varmen!

De siste dagene har mannen hatt litt fri... siden vi har hatt kjente fra Norge som har vært på øya!

Så da har vi kost oss sammen hele familien! Vært på besøk hos vennen våre på hotellet de bodde på i Meloneras. Gutten vår har fått lekt, badet og hatt det gøy med kjente fra Norge!

Været har vært deilig varmt, så kan ikke klage da nei! Hotellet de bodde på var også kjempefint! Virkelig luksus! Masse fine basseng og flotte uteområder!


Her er tar gutten en liten pause fra badingen.... selv om bassenget er oppvarmet og det er nesten 30 grader i lufta, så blir man litt kjølig av all bading! :)Minstemann koser seg i skyggen i vogna... nå har jeg endelig fått satt på sommerkalesjen... den slipper inn litt mer luft enn den andre... det er deilig i varmen her!


Deilig i vannet! Han har det som fisken i vannet ja! Virkelig en liten bade engel vi har fått!


En liten lunsj pause må til... her hadde de PASTA!!! Da kom smilet frem!

De to største gutta i familen ved bassengkanten...

Jeg måtte også uti en tur! Deilig!!! Her har armringene gått i stykker etter en noe aktiv lek i vannet! Hihi... har heldigvis flere par! Skal legge ut en lite film fra badingen også... der armringene går i stykker...


Nå er det straks middag her... lasagne på menyen idag... så skal mor ut å shoppe litt, må finne 17 mai antrekk til gutta.... også må jeg finne konvolutter til dåpsinnbydelser... Hihi, tar litt lengre tid å finne sånne egentlig enkle ting når man ikke helt vet hvor man skal gå!! Hjemme kjenner man jo til hvor man skal gå liksom!! Men er jo litt moro også da... for finner alltids noe annet på veien! Og kanskje også noe som ikke finnes hjemme?


Ha en flott kveld alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Hehe, syns det var litt få innlegg fra deg denne uken altså...:-)
  MEn nå har vi iallefall bestilt, da blir det Sunwing Arguineguin 1 uke fra 27.juli:-)
  Ha en flott dag snuppa!
  Klem
  PS: Her snør det idag.. Hva gir du det??

  SvarSlett
 2. Vad skönt det verkar, ni badar och har sommar och värme. Här är det inte så varmt och litet grått, tunna moln. Om jag får vara frisk så kommer jag till dopet, stannar några dagar, flyget går så konstiga tider. Vårhälsning till er!

  SvarSlett