fredag 14. mai 2010

Fridag igår!

Denne uka har vi hatt beskjente på øya... så igår som R hadde fri tok vi en tur på hotellet de bor på! Har hørt at det skal være fine basseng der, så de måtte vi jo få testet ut!

Var flotte basseng for barn der ja! Storebror virkelig koste seg!

Var flotte barnebasseng med sklie som han fikset helt fint alene! Så da ble det "noen" turer opp og ned kan man si! Fornøyd gutt ihvertfall!!

På kvelden dro vi ut med dem på middag. På en fin canari resturant som vi har hørt mye bra om. Los Canarios Uno het den...

Der hadde de skikkelige biffer ja! Slik ble de stekt... VELDIG gode! Tror det er en av de bedre biffene jeg har spist... og alle 12 var fornøyde!
Spanjoler er glade i barn, så barnemenyer og alt som kan gjøre barn glade er alltid på plass!
Her spiser storebror pizza! Han spiste ivei da han hørte at kokken sikkert kom ut for å se om barna likte maten sin! :)
En flott elefantis ble det også! Fornøyd gutt da ja!
og gotteri vanker det visst alltid på spanske resturanter... de deler ut i fleng! Og vi har jo en gutt som ikke akkurat sier nei takk til gotteri! Prøver å holde oss til lørdager, men det er ikke helt lett her nede gitt!
Storebror fant en liten veninne også... hihi, så søte!
Idag bærer det avgårde på sjømannskirken og imorgen kommer svigerfar på besøk! Gleder oss!

1 kommentar:

  1. Herlige sommerbilder av N;-)
    Og så flink han er til å være med på restauranter - er redd han min ikke blir like lett å ha med der, hehe:-) Men vi får prøve å se når vi kommer ned, ellers ber vi oss selv på middag hjemme hos dere, tihi;-)
    En liten klem fra meg på SPA:-)

    SvarSlett