torsdag 4. november 2010

For en herlig dag!

Ja, egentlig så skulle jeg vel ha postet et langt innlegg om Norgesturen min nå... men tar litt tid å få sammet et innlegg som ikke blir alt alt for langt... for er så mye jeg gjerne vil fortelle og vise bilder av osv... Så inlegget får komme imorgen!

Idag vil jeg fortelle for en flott og herlig dag jeg har hatt!!
Var jo deilig å komme hjem til mann og barn da... Deilig å få velkomst av storebror som sier: Jeg har savnet deg i Norge mamma'n min!
Idag tok vi en rolig morgen, frokost og donald som ble lest før det bar avgårde til barnehagen.Men poden var i barnehagen var lillebror så snill at han sov hele 1,5 time! Og det samme gjorde jeg! Nydelig! Trengte det etter en lang og slitsom reise igår og lite søvn i natt!
Så tok vi litt lett lunsj her hjemme, og lillebror åpnet munnen frivillig for å få mere!!! Det skjer ikke ofte, så da ble mor glad!
Så hentet vi i bhg og som et lite mellommåltid fikk storebror bringebær og blåbær kjøpt med fra Norge.... Da kom enda en liten ting som gjør et morshjerte glad : Du er flink til å kjøpe bringebær mamma'n min!
Så lagde vi lasagne da... for gutten ville ha hotweelsmat sa han... sånn mat som lynet spiser... og det er visst rød mat... og lasagne kan vel kategoriseres under rød mat vil jeg tro...
Ble røde Lynet hjul på toppen da!
Lillebror fikk middagsglass ala fisk et eller annet.... og atter en gang åpner han munnen for å få mer!! For en fantastisk dag jeg har!
Storebror spiser opp middagen... det er rolig og bare fryd og gammen i hjemmet...

Lillebror utforsker i stua... hihi, noen dager borte og alle leker blir som nye! Og han begynner å reise seg! Dette er første gangen opp mot en leke! Hihi, kom ikke ned igjen da...

Og ikveld er det tid for Quiz på buster igjen! Blir en virkelig bra dag dette ja!Som jeg gleder meg! Kan ikke annet enn å vinne idag altså!Og til slutt... et bilde av storebror som Sabeltann på halloween her... fikk mange blikk fra andre ifølge en stolt pappa!

2 kommentarer:

  1. FOR en flott sabeltann! Og lillebror er jo helt uimotståelig <3 Lille S har også begynt å dra seg opp, og kommer seg heller ikke ned hehe ;)Håper dere får en fin helg!

    SvarSlett
  2. Hei Stine! Så fin blogg du har!! Mange flotte bilder og nydelige barn. Morsomt å se. Selv har jeg ikke vært så veldig ivrig - har jo ikke hatt så mye tid. Nå er det full jobb i If, familie og sying som gjelder. Har ikke mye tid til TV-titting, nei. Jeg sitter heller og syr litt enn å se på "Jagerpilotene" og Gud-vet-hva mannen min sitter og ser på der borte;o) Får selvfølgelig med meg "Hvaler", "Grace" og Torsdagsklubben, men ellers får det meste passere, for min del. Litt synd at jeg ikke har jenter siden jeg er så glad i å sy kjoler. Dvs. synd ikke guttene mine vil gå i kjoler - for jeg ville jo ikke byttet de bort for alt i verden!! Skal følge med deg videre...:o) Og få litt inspirasjon til videre blogging. Er på vei til å opprette Ninashjerte også. Blir mer å lese der, men sliter litt med et kamera som er litt (?) kresen på lysforhold, og en blogg kan jo bli litt kjedelig uten bilder...!
    Kos dere videre i solen. (Mis)unner dere litt nå som høstmørket og kulda kommer.

    SvarSlett