tirsdag 9. november 2010

Norgestur! Finally!

Tok litt tid dette, men her kommer noen bilder fra min lille Norgestur!


Var klart og fint denne morgenen, så fikk sett masse flott langs kysten og Las Palmas! Denne lille byen er kanskje et sted vi burde prøve å finne?

Og her er grunnen til at jeg fikk sett litt... Poden sovnet nemlig under take off! Og var så fantastisk heldig at jeg fikk ha med bilsetet inn på flyet... og i tillegg fikk en 3 seter helt alene! Nydelig!

Poden sov to gode lurer og var dermed ganske så blid og fornøyd resten av turen! Her koser han seg med litt frukt for å få tiden til å gå!

Ikke helt happy her... måtte ha lue på... det vet han jo knapt hva er han her! Så den var ikke akkurat velkommen da vi nærmet oss regn og vind hjemme i nord!

Neste morgen ble det koselig frokost med mormor!!

Også traff vi bestekompisen til storebror på kafé! Koselig å se kjente igjen ja!
Blir nok kos for storebror i jula ja! Han er veldig opptatt av Norge om dagen!

Ble litt kos og tull og tøys med morfar også da!

Også fikk jeg endelig kose lile vakre tantebarnet mitt!! Fornøyd tante da ja!

Onkel Jan hadde stor tiltrekningskraft også på denne karen! Storebror har alltid kost seg med Onkel og det gjør denne karen også!

Tok en tur innom feltet der vi har tomt også da... må jo drømme litt om at husbygging snart kan startes med... krysser fingrene for hyttesalg snart altså! Var mange hus som var kommet godt igang da! Masse flotte hus!(Selv på en grå dag som denne!)

Uff, snudd bilde igjen gitt... jaja, dere ser vel hvor vakre de er begge to! Tenk at disse er født samme året! Hihi, ser stor forskjell nå.... men neste år er det nok ikke så stor forskjell lenger! Gleder meg til å se dem vokse sammen!

Ble en tur til bestemor også da! Der traff vi hele haugen familien! VEldig hyggelig og veldig fint at vi kunne få treffe alle sammen sånn samlet!

Lillebror fikk lekt litt med duplo sammen med store søskenbarnet også da! Moro!

OGså ble det enda litt mer tøysing med tante Lene da!
Dagene gikk veldig så fort... rakk masse! Fikk faktisk gjort det meste jeg hadde planer om og enda litt mer! Kost meg skikkelig!
Fikk skravlet med veninner... sett voksende mager... fikk truffet søsken, foreldre og besteforeldre... og for ikke å snakke om grunnen til at jeg reiste hjem... fikk kost masse med søte lille tantebarnet mitt! Vakker liten gutt som bare ville sove gitt!! Nå gleder jeg meg til jul... da er han sikkert mer våken!! Bare 6 uker nå, så er vi på vei hjemover igjen!

På vei tilbake hadde vi noen timer i London... Ble lange timer... mye venting... men gutten her er stort sett blid han, så gikk bra!

Og skader jo ikke at det er lekebutikk på flyplassen... da har han noe å se på om ikke annet! (hihi... også fikk vi handlet enda en gave til storebror!)
Var deilig å komme tilbake hit etter en lang dag på reise... Lillbror var veldig så fornøyd da han så pappa og storebror igjen! Og mammahjertet ble veldig glad da Storebror sa: Jeg har savnet deg i Norge mamma'n min! <3 <3
Nå gleder vi oss til besøk fra Norge neste uke... så går nok de neste ukene før jul fort ja! Vips så er vi på tur hjemover igjen!

Ha en fin kveld videre alle sammen!

-Stine-

2 kommentarer:

 1. Omg... Jeg så skikkelig fin ut på bildet av meg og Filip! Haha... Men vi hadde det gøy da! Var veldig kost å se deg og F igjen, og nå gleder vi oss veldig til å kose litt med N også om noen få uker:-)
  Klem fra Tante Tøyse!

  SvarSlett
 2. Så mange fine bilder fra Norgesturen din snuppa!
  Synd at vi ikke fikk sett hverandre mer, men håper det blir mer til jul:-)!!
  Nydelig lite tantebarn altså!
  Merker jeg gleder meg til å bli tante også:-)

  Ha en herlig dag vennen!
  Klem

  SvarSlett