torsdag 22. juli 2010

Bursdagen nærmer seg....

JA, har en snart treåring i huset.... og det merker vi! Er en bestemt og trassig herremann om dagen! Som ikke lar oss glemme at han snart er TRE år!
Fått noen spørsmål de siste dagene om gaver... hmm... er ikke helt lett siden vi jo bor her... for alt som kommer hit, skal også med hjem på et vis! Ser alt nå at det kan bli en pitteliten utfordring! Vurderer å ta med bilen hjem, men allikvel.... det blir et megaproblem å få med seg alt! Gaver må jo allivel treåringen vår få på den store dagen sin! Er ikke hver dag man blir TRE år!

Spør man gutten selv... så kommer det kun et svar: LYNET TING!

Ja, denne karen er det som gjelder om dagen! Har snart en megastor samling av biler og effekter... og fler blir det vel, for med en far som ikke akkurat bremser interessen... hihi, så må det bare bli sånn! Kommer nok snart en blogg med oversikt over alle bilene og historier osv... men intill da, så har han mengder av biler, vanskelig å si hvem han ikke har...
Så om dere veldig gjerne vil finne på noe med Lynet, er kanskje andre lynet effekter enn biler en lur idé!

Ellers er det litt vanskelig å komme på lure gaveønsker, så om noen har noe forslag til en treåring som har det meste... så kom med de!
Har kommet på at Norske dvd'er kan være en ting som kan være lurt... for vi har ikke nrk3, så barnetv må bli via filmer... og norske stemmer er det dårlig med her...
Har jo endel filmer fra før da, ikke alle som er med hit.... men har funnet frem noen forslag til noen vi ikke har... som kanskje kunne være noe... De er heldigvis ikke så vanskelige å frakte hit eller hjem... og spesielt disneyfilmer er alltid morsomme å ha!Er sikkert andre som faller i smak her også altså!
Men Astrid Lindgren Boksen har vi hjemme... så de filmene trenger vi ikke!
OG er det noen som tilfeldigvis skulle vite hvem julekalender som skal gå i år... så kunne den på dvd være kjekt! For blir vel ikke jul uten kalender! :)
Bøker er en jev sak om dagen, men de er desverre tunge å frakte... så vi får satse på å få låne litt bøker på sjømannskirken og på skolen...
Ellers er vel penger alltid kjekt... om ikke vi handler noe akkurat nå, så blir det nok av klær og ting som trengs når vi kommer hjem... for han vokser ifra det meste av vinterklær, sykler osv mens vi er her nede... og hjemme må han jo ha sånt!
Det var det for idag, skulle jeg få gode tips eller komme på lure ønsker, så skal jeg poste dem her! Om dere der hjemme skulle handle noe av det som står her, så kanskje det kan være lurt å si til meg... så ikke vi får MANGE like filmer liksom....

2 kommentarer:

 1. Åh, så morsomt å være snart 3 år da! Eldstemann vår er 5 år, og har vært "Lynet"-entusiast på sin hals et par år, men har nå konvertert til Star Wars. Ihvertfall hva gjelder effekter og slikt da. Like greit egentlig, da enkelte av de "Lynet"-skjortene hans var både små og nokså utvaska etter et par års bruk.

  Har akkurat skrevet en innlegg om barnebøker i min blogg, men skjønner jo at det kan være tungvindt for dere å frakte hjemover. Hvis dere ikke vil legge dem igjen på skolen da, eller i kirken, til glede for andre?

  Ellers kan han jo ønske seg små leker, og heller penger utenom. Etter så lang tid borte, får dere nok en relativt høyt "vinterklær-sko-dresser-akebrett-ski"-budsjett når dere kommer hjem og han trenger alt på en gang. ;)

  Ha en god dag!

  SvarSlett
 2. Er visst rødnissene som skal gå som julekalender i år har jeg hørt...
  Tar med gave til uka vi da:-)
  Og nå er marshmellows'ene innkjøpt;-)
  Ha en kos torsdag!
  Klem

  SvarSlett