mandag 5. juli 2010

Laaang ferie fra Bloggen.... så dette blir et speedinnlegg fra Norgesturen vår!

Ja, Norgesturen vår er ferdig for nå... alltid trist å si hade... men samtidig så er det jo også deilig å komme ned hit igjen da! Tok helt fri fra bloggingen mens vi var hjemme, ikke fordi jeg ikke hadde lyst til å bloggen... men fordi dagene rett å slett ikke hadde nok timer! 12 dager hjemme, masse folk å møte... mye å fikse... og dåpen da... da sier det seg selv av dagene helst skulle hatt dobbelt så mange timer! Her kommer noen bilder fra oppholdet vår hjemme!

Dette er det eneste bildet jeg tok fra reisen hjem... dette er fra flyplassen i Madrid! Det flotte lekerommet! Veldig kjekt at det lå nesten ved siden av gaten vi skulle dra fra!

Her ser dere det første storebror bare måtte da vi kom hjem til mormor og morfar! Heldigvis var det blitt noen modne månedsjordbær! Gutten vår var her flere ganger om dagen mens vi var hjemme!!

Ble litt kos med tante hjemme også da!!! Masse smil og latter på morgenkvisten!
St.hans ble det flott vær og vi rakk en båt tur!!! Det var akkurat det jeg håpet på før vi dro, så da ble ho mor glad! Mannen hadde et gangske stort glis han også da... for da fikk han endelig prøvekjørt båten han kjøpte ifjor, men som ha da ikek fikk kjørt pga av motortyveri... nå er det motor på og guttungen i han fikk lekt seg litt!!! Ble med denne turen da, for nå er båten solgt! Er jo liten vits å ha den mens vi er i Spania egentlig....
Storebror og morfar kjører seilbåten! Han virkelig elsker det!
Ble båt tur på lillebror også da!
Ble også tid til en tur ut til våre kommende naboer på hytta deres... ble en kort tur da, men ungene fikk lekt litt og vi voksne skravlet litt! Er gøy å se at ungene har savnet hverandre... men samtidig så får jo et morhjerte litt vondt også... de skulle jo gjerne fått være samme hele tiden!
Men de går jo i bhg sammen da... også blir vi jo naboer etterhvert.... også kanskje de blit klassekamerater også.... så de har nok av gode minner forann seg! :) Gleder oss til å se dem igjen ihvertfall!!!
Vi rakk å treffe den andre kompisen til storebror også da, men da fikk ikke jeg tatt noen bilder.... men om ikke lenge kommer de hit på besøk, så da kommer det jo bilder! Kan sjekke litt bilder hos størstepia om dere vil... for hun fikk tatt noen flotte bilder av våre is spisende gutter!
Så ble det tid for dåp også da! Mine to vakre gutter!
Dåpsbarnet syntes ikke presten var spesielt hyggelig og hylte gjennom kirken, men selskapet passet han bedre, da var han fornøyd!
Kaka ble flott da!
Og fikk tatt det obligatoriske bildet av Lillebror og han oldefar fra sverige! Oldefar tok nemlig den lange turen fra stockholm for å være tilstede! Det var jeg veldig glad for! Har nemlig bilder av meg selv og mine oldeforeldre da jeg var liten... har tatt bilder av Storebror og hans oldeforeldre også da han var denne alderen eller mindre... og nå kom det siste bildet på plass også! Da har minstemann også bilde av seg selv sammen med alle sine gjenlevende oldeforeldre! Er litt trist for at min mormor aldri fikk oppleve å få enda et oldebarn, men han var med i magen i begravelsen, også følger hun nok med han allikevel!
Rett etter dåpsfesten dro vi mot Hemsedal! Hytta måtte inspisteres og vaskes etter utleie i vinter! På veien hadde det kommet en ny bjørn på plass ved bjørneparken i Flå! Den bare måtte vi stoppe å se på!

Tiden på hytta fløy! Fikk ikke gjort så mye annet enn å vaske... for når en skal tømme, fylle, tømme og fylle et boblebad... og vanntrykket i krana er sånn ca nada... da tar det tid! Rakk desverre ikke å prøve det da.... for 14 grader er ikke akkurat badevann!
Snudde seg dette gitt... jaja, men dere ser allikvel da! To gutter som koser seg i senga på hytta!
Denne karen pratet om snø hele veien til hytta... og sa noe sånt som:
"Pappa, jeg lover.... det er snø på hytta!!!"
Så da måtte vi jo lete opp litt snø da!
Snøballkasting måtte det jo bli midt poå sommeren!
og litt aking....

Tilbake i Fredrikstad... var en tur innom tomta... måtte sjekke om blåbærene var modne, og det var de!!! Gutten vår ELSKER blåær, så da ble han fornøyd ja!
Dette er tomta vår da.... hugget, men ikke startet på byggingen enda... håper vi kan få startet snart da... for vi gleder oss veldig til å få bo der! Må bare få solgt hytta først....
Siste dagen hjemme ble det tid for et lite besøk i campingvogna til noen venner... de har ei jente som er født en mnd før minstemann her... så noen bilder av dem sammen måtte det jo bli! Se på dette fine bildet... de holder hverandre i hånda allerede! Blir moro å se dem sammen i årene som kommer!

Ble en flott dag på stranda hos dem! Den store gutten deres lekte med vår gutt lenge! De koste seg med en flott båt! Det er nok noe storebror her vil huske leeeeeenge!
En flott siste dag i norge!
Så bar det videre til Madrid... men de bildene får komme i et eget innlegg... for dette har blitt alt for langt allerede!!!
Nå er jeg tilbake ihvertfall!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar