lørdag 24. juli 2010

Lørdagsmorgen...

Ja, stille og rolig morgen her idag... vi var på feiring av 20 års bryllupsdag hos noen venner igår... far i huset ble endel seiner enn oss, så da sover han enda... og vi andre ser på film og blogger på morgenen...

Et flott bilde av Storebror med shortsen veldig så kledelig på!

Her hos vennene våre igår... var superkoselig med grilling av gigahelstekt biff av noe slag... koselig prat, vitser og gitarspilling!

Lys ble tent i lykter utover kvelden... koselig!

De har biljardbord utendørs... og ungene syntes det var veldig gøy! Storebror var veldig fasinert av spillet! Og veldig fasinert av at de kan ha det utendørs... siden det jo ikke er snø her!
Fasinert var han også av alt godiset vertinnen hadde på kjøkkenbenken... var visst en hel gotterikiosk i følge han! Og da han fikk spm om han ville ha... så kom det: JA, men det er en ting... jeg liker jo ikke sjokolade! (Hihi... blir litt av noen setninger om dagen!)

Kommet på en ting til han kan ønske seg da! Men denne trenger vi virkelig bare en av... så kjekt om den som vil kjøpe sjekker med meg på melding først! Ifjor fikk han nemlig jakka til sabeltann til karnevalet i bhg... den koster jo litt, så jeg kjøpte bare en billig etterligning av en lue, som vi nå så absolutt ikke kan finne! Og Sabeltann er ikke helt det samme uten den skikkelige lua da... så planen var at han kunne få lua med fjær i år, men nå kan vi jo kanskje like godt ønske oss den til bursdagen... Blir veldig kult å være Sabetann på karnevalet her i Februar ja!
Er Sabetann vi ser på nå da... litt kult og litt skummelt....
Ha en flott lørdag videre! Her blir det nok bassenget på oss etterhvert! Bare det gråe i lufta ute forsvinner først... og det gjør det alltid sånn på fomiddagen! Ikke et dumt liv akkurat nå... :)
og ps... for de som vil sende ned gaver... Christer reiser ned hit 4 August... blir her i 14 dager... så kommer Svigerfar 18 August.... så kan jo kanskje sende med dem ting nedover? Ta kontakt om dere trenger å få tak i dem da!
DA ER DET NOEN SOM HAR BESTEMTSEG FOR Å KJØPE LUA!! SÅ DA MÅ INGEN FLERE KJØPE DEN!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar