søndag 18. juli 2010

Miniferie på Tenerife! og tenner på vei....

Hihi, ja mens andre drar på ferie TIL Gran Canaria.... drar vi på ferie FRA Gran Canaria! Denne turen bærer til Tenerife! Vi har satt oss som mål å få sett litt av de andre øyene når vi nå først er her nede! Loro Park på Tenerife var det som lokkket først!

Den superkule og super raske båten som skulle ta oss hele veien til Tenerife og hotellferie! En spent liten gutt her ja!

Litt uklart dette... men dere ser en litt sjøsyk liten kar på fanget til mor... bare minutter seinere sovnet han... heldigvis, for da slapp han ihvertfall kaste opp mer! Har da funnet ut at han blir sjøsyk stakkar... for er andre gangen på kort tid dette, så på veien hjem fikk han sjøsyketabletter og da var alt så mye bedre! Fikk et kjekt spm i bilen etter den siste båt turen da... "hvorfor fikk jeg ikke sånn halstablett første gangen da?"
Et kult badebilde fra hotellet! Måtte nemlig bade da vi kom frem! Hotellet var kanskje litt gammelt, men flott allikevel da! Og barnebassenget var helt midt i blinken for vår snart 3 åring! Han virkelig storkoste seg med vann hvor han kunne stå hele tiden og en fin kant å hoppe fra!
Første dagen på Tenerife ble brukt på Loro Park, en fantastisk flott dyrepark! Fantastisk flott holdt, men litt ulur logistikk.... så ble mye frem og tilbake og hit ohg dit på oss.... men vi fikk da med oss alt til slutt!
Første stopp ble såklart spekkhoggerne! De var det vi gledet oss mest til på forhånd og de skuffet ikke!

Fantastiske dyr altså!

Litt spennende, litt skummelt.... gikk aldri nærmere selvom glasset jo var imellom!

Ble enda et delfin show på oss... men dere har jo fått e noen delfin bilder før.... så tok et bilde for å vise hvor flott det så ut rundt også, Loro har virkelig flott omgivelser på arenaene sine!
Pappa og storebror kjørte berg og dalbane! visstnok den første berg og dalbanen på kanariøyene! Var ille morsom ihvertfall!!!
Også fikk storebror brukt litt energi i Kinderlandia.... fikk klatret litt trass ut av kroppen! For Trass har han nok av om dagen!

En giga skilpadde! Akkurat fått lunsjen sin denne da... så spiste i vei!

Sjøløver er morsomme dyr altså! Disse drev å klappet hele tiden!

En kul haitunell på akvariet!
Dette ble en favoritt idag, så mor måtte også få bli med en tur!
Måtte ta en ekstra liten titt på spekkhoggerne før vi snudde nesa mot hotellet igjen!
Den neste dagen ble det biltur på øya.... været var ganske kjipt grått, så det passet bra! Bestemte oss for å kjøre oppover for å se fjellet Teide som er nesten 4000 m høyt! Ble en spennende tur opp gjennom skyene til fantastisk sol, gjennom tykk skog, over tregrensa og oppover fjellet!

En liten stopp for å ta bilde av berømte Teide i bakgrunn!

og oppover gikk det!

Hihi, fikk akkurat med hele skiltet i farta! var fra denne høyden vi fant ut at det gikk kabelbane enda høyere opp!! moro!

Teide nesten 4000 moh

Spennende å kjøre cabelvogner ja! Litt kribling i magen når de vaier gitt!

Her er mamma og gutta på vei ned til byen for å spise middag.... far har handlet nye ferrari skjorter til gutta, så de er fint pyntet for anledningen! Jobber litt med å få vekk spagettiflekker nå, men det går nok snart!

En eller annen feiring holder på her på kanarie øyene i disse dager... vet ikke helt for hva, men må ha noe med havet å gjøre... for båter og havner er pyntet! Dette er i sentrum av puerto de la cruz.... en utrolig koselig havneby! Helt annerledes enn det vi til nå har sett på gran canaria....
Også fant vi en tann mens vi var på ferie.... Lillebror er tidligere ute en sin større bror ja... Storebror fikk nemlig sin første tann da han var 10 mnd, noe mor syntes var veldig greit! Lillebror derimot... fikk sin første tann allerede da han var 4,5 mnd! Blir spennende å se hvordan ammingen funker når han finner ut hvordan tanna funker! Første tann kom nede ihvertfall... nede til høyre når vi titter inn!

Hatt noen flotte dager med ferie nå ja... nå blir det tilbake til litt hverdag igjen, mannen skal på jobb imorgen.... men om bare litt mer enn en uke får vi besøk og det gleder vi oss masse til! Da blir det litt ferie igjen ja!

4 kommentarer:

 1. ElsMarie og Leif18. juli 2010 kl. 23:58

  Fint at dere slapp 45 grader og heteboelge. Ser ut som dere hadde en fin tur. Dere faar fortelle Nikolas at morfar ogsaa har vaert sjoesyk paa ferger.

  SvarSlett
 2. Åh, det så jo skikkelig flott ut jo. Vi har aldri vært på Tenerife, men kanskje vi må ta turen.

  Ellers er det så spennende å følge bloggen deres og hvordan dere finner dere tilrette så langt hjemmefra.

  Har du truffet noen andre norske barnefamilier?

  Keep it coming!

  SvarSlett
 3. Så fine bilder!
  Stakkar lille N da, sjøsyk er ikke moro!!
  Godt det finnes tabletter!
  Syns fremdeles F ligner på søsterne din, hehe...

  Nå er det bare en uke igjen til vi kommer på besøk - gleder meg som et barn til sol, sommer, strand og avslapping;-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Artig å lese dine innlegg om Gran Canaria. Hvis du tar en titt på bloggen min, så ser du at jeg har tilbragt mange ferier der.

  Du lurer på hva de feiret på Tenerife. Da kan du ta en titt på bloggen min den 15.juli:

  http://sollerlover.blogspot.com/2010/07/nuestra-senora-del-carmen.html

  (copy/paste)

  SvarSlett