tirsdag 27. juli 2010

litt blogging midt i vasking...

JA, plutselig sa storebror her ja til å ta en liten hvil... spørs hvor lang denne hvilen blir da, for han har egentlig sluttet.... men da blir det nå om ikke annet kanskje 5 min litt roligere i stua da! Hihi, har vasket over gulv og bad nå... venter på en maskin med klær... passer på å få ryddet og vasket litt nå nemlig, for fra idag ser det ut som vi har jevnt besøk i 5 uker, kanskje mer...

På søndag lagde jeg fiskegrateng for første gang i mitt liv! Hihi, er i utlandet man skal være for å få lært seg å være husmor ja! Hjemme hadde jeg nok bare kjøpt en frossen sak desverre... Ble god da, selv med bokstavpasta istedenfor macaroni!

Idag har jeg endelig fått satt en deig med rundstykker... tok bare en halv deig idag da, for fryseren vår har ikke plass til noe sæerlig, så må spises opp med en gang! Lagde to horn som jeg spiste til frokost, resten blir lunsj og kveldsmat idag! Storebror slukte et rundstykke med en gang de var ferdige! Så ille godt med hjemmebakst, så blir nok oftere dette fremover!

Møtte på denne på badet idag... ugh! Ser dem rett som det er altså, og de er jo ikke akkurat farlige... men EKLE! Denne hadde havnet på ryggen av en eller annen grunn, så den sprellet som bare det... men om det stemmer det jeg har hørt, så klarer de ikke snu seg igjen... hmm... får ta en titt på badet etterhvert da, for orket ikke flytte den ista!

Her leker storebror med bilene sine mens jeg vasket... en laaaang rekke med biler ja! Kan holde på i all evighet med dem han, så vel verdt pengene de koster!

Fikk et flott bilde av gutta mine under babygymen til minstemann.... de få minuttene han vil ligge der da! Skal helst underholdes han her ja! Men øver og øver på å ligge litt alene også! Må jo være kult å ligge der til slutt får man håpe!
Nå får dere ha en flott dag alle sammen! Idag kommer Størstepia på besøk til GC, så blir full fart de neste dagene! Gleder oss masse alle sammen her! Spesielt storebror gleder seg til å få besøk av bestekompisen sin! Et stort smil fikk vi da vi fortalte at idag var det tirsdag!

2 kommentarer:

  1. Nå var det faktisk han som sa til oss idag er det TIRSDAAG!

    SvarSlett
  2. Haha! Ser at Nicolas sørger for at ALLE bilene peker samme vei! Hvis ikke blir det bare helt feil! :-) Hilsen Onkel Jan.

    SvarSlett