mandag 26. juli 2010

Som Albert Åberg sier: Skal bare!

Hihi, planen for dagen er å få ryddet og vasket litt her... for det er ikke helt lett å få til når man samtidig skal underholde to barn.... så må sette av en hel dag til å få gjort ikke så veldig mye... er jeg heldig rekker jeg å få shinet litt her ihvertfall!!!

MEN.... først så skal man bare.... Blogge litt!!! :)
Ja, og som dere ser av tempraturen... denne fra igår ettermiddag, er det nydelig og varmt om dagen, så må nok få tid til en tur i bassenget idag også altså! Kan ikke bare være inne og rydde hele dagen når det er så deilig ute!

Mannen tok et bra bilde av Storebror ved frokostbordet igår... han bruker en smule lengre tid enn oss ved frokostbordet og blir da noen ganger sittende der litt alene også... mens vi som vi gjorde igår gjør alt annet klar til en tur på stranda!

Ta en titt på brunosten, om du ikke la merke til det med engang.... hihi, han her liker ikke brunost engang... men jeg skjønner jo at ostehøvler er en spennende ting å utforske da! Må jo læres hvordan man bruker dem!
Ellers er rødbetter det beste som er om dagen! Derfor den røde tallerkenen! Hihi, han var storfornøyd på en buffetmiddag vi var her om dagen... de hadde nemlig Rødbetter der!!! Da var den middagen reddet! For med en trass treåring... kunne det like fort slått feil veg og endt i grøfta fordi de bare hadde spagetti MED saus og ikke uten! Ikke enkle dager for en snart treåring!

1 kommentar:

  1. Hehe! Det bildet er jo bare utrolig beskrivende da, vi har hatt noen sånne brunoster oppigjennom årene. ;)

    Forøvrig fornuftig å sette av litt tid til blogging. Man kan jo rydde hele dagen om man vil, og ferdig bli man jo aldri, så da gjelder det å prioritere litt andre ting også.

    Nyt de deilige temperaturene, her er det grått og trist idag.

    SvarSlett