tirsdag 26. april 2011

1. Stop Lanzarote

Ja, første stop på Cruiselivet var altså Lanzarote! Der leide vi oss bil og tanken var å se meste mulig av øya på de timene vi hadde til rådighet!

En veldig så fornøyd lillebror får sitte i stor gutt sete for første gang!! Følge med forover var stor stas!

En ganske så fornøyd storebror fikk også nytt sete for anledningen... like stolt, men å bli tatt bilde av... det vil ha neimen ikke nei!

Vi kjørte en runde og første stop var Vulkanen Timanfaya. Storebror har vært veldig opptatt av lava i det siste, så dette var stor stas!

Tok bare litt veldig lang tid å komme seg frem dit! Var nemlig KØØØØØØØ.... og det en veldig lang en også! Så vi ventet og ventet... og forsto snart at vi ikke kom til å rekke å se like mye av øya som vi hadde håpet.... Men storebror fikk se en vulkan da, så dagen hans var om ikke annet reddet!

Lunsjen måtte jo bare bli kylling stekt over vulkanens varme!

Lunsjen kunne vel neppe hatt bedre utsikt denne dagen....

Varmen fra jordens indre var høy på denne plassen... vann som ble helt ned i hull i bakken kom fort opp igjen i form av damp! Moro!

Fikk kjørt en liten runde til på øya da... og fikk sett noen av de mange utsmykkede rundkjøringene på øya! De har en egen kunstner som er kjent for all kunsten i alle rundkjøringene på øya nemlig! Flott denne da!
Lanzarote var en fin øy, anerledes enn GC på mange måter... synd vi ikke fikk sett de flott grottene... kanskje det blir tid en gang for det også?
Neste stop er Agadir!
-Stine-

1 kommentar:

  1. Dere bør ta mer enn bare en dag neste gang, Lanzarote har utrolig mye å by på!

    SvarSlett