torsdag 28. april 2011

3. Stopp Casablanca

Leste på forhånd at Casablanca var byen uten de store turistatraksjonene.... det stemte nok ganske bra! Vi hadde ikke her heller meldt oss på noen av Cruisebåtens utflukter, så hoppet i det og booket en taxi også denne dagen.... ikke like bra som i Agadir, men om det har med at byen rett å slett ikke har så mye å vise frem eller om det rett å slett var en kjip taxisjfør vi fant vet vi vel ikke....

Fikk sett Ricks Cafe da... fra Casablanca filmen.. hihi for den som har sett den var det sikkert kult, kanskje vi bør se filmen nå?

Også den store Hasan 2 moskeen fikk vi sett... det var vel de tingene byen hadde å by på!

Moskeen var flott da! Gigantisk! Kunne gått inn å sett på en guidet tur, men den varte en time... og en time å være helt stille kunne man vel ikke akkurat forvente gå bra med to barn under 4 år.... Så vi droppet det...

Fikk sett at Casablanca er en stor by iforhold til Agadir, forstår at dette er det økonomiske sentrumet i Marokko! Store bygninger, stor havn, mye folk og mye trafikk!

Var også innom den gamle Medinaen i Casablanca... der solgte de vel for det meste ting myntet på turistene. Fake sko, fake vesker, fake bukser og alt annet som er fake kopier! Vi kom begge hjem med sko vi bare hadde prøvd den ene av.... noe som viste seg å være litt dumt... står det 38 på begge skoene betyr det ikke nødvendigvis at det er 38! Note to self: Prøv begge sko neste gang du handler på marked!

Her skulle mannen handle olabukse, han er nemlig superglad i en bukse vi handlet på et slikt marked i Dubai... så håpet jo litt på å finne noe bra denne gangen også! Hihi, buksa var fin den... helt til han skulle ta den av... da falt knappene av! Kvalitet altså! Ble ingen bukse denne gangen, men håper det ikke er alt alt for lenge til vi skal på marked igjen altså!
-Stine-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar