torsdag 23. september 2010

4 års bryllupsdag!

Tenk hvor fort tiden går!
På 4 år har vi rekt en hel masse... fått to vakre barn er vel det viktigste!

Her kommer noen bilder... hihi, siden vi ikke har med oss hele bildearkivet hit til GC... så kommer det vel bare et par bilder fra selve dagen, men noen bilder fra bryllupsreisen er vel heller ikke å forakte! Det var virkelig en tur vi aldri kommer til å oppleve igjen, akkurat slik planen med turen var! Bryllupsreise er en ting man gjør EN gang... og den bør være unik!
Nygifte og glade! Dagen ble akkurat slik vi drømte om!

Bilen var såklart også pyntet....
Her ser vi øya vår... Maldivene er plassen!

Fantastisk sted One&Only Kanuhura kan helt klart anbefales!

Ikke dumt!

Vi koste oss veldig denne uka... slappet av med hverandre... Hadde en hel dag med Spa... nydelig!

Dykket fikk vi også.... jeg har vist blitt en smule bortskjemt... tok dykkelappen våren 2006.... dykket et par råtne dykk i hellas sommeren 06... så fire fantastiske dykk her på maldivene høsten 2006....

Vi fikk sett så mye fint... masse skilpadder på første dykket....
Denne Rokka på andre dykket...

Hai på dykk nummer 3.... hihi, er en smule naiv jeg da... tenkte ikke over at det var HAI overhodet!
Så hadde vi et flott nattdykk også!
Vi hadde også en fantastisk dag på en øy helt helt for oss selv.... Vi fikk med oss parasoll og en gigantisk stor kurv full av alt mulig godt! Så kjørte de oss ut på en øy hvor vi kunne være helt alene! Ikke et menneske å se... ikke en annen øy å se... bare en liten båt, sånn langt langt i det fjerne! Fantastisk!
Så bar det avgårde til Dubai! Ble hentet i en fancy sak av en bil... sjåføren kunne fortelle at han hadde kjørt Michael Jackson, Clinton og endel andre ja! Følte oss virkelig som konger! Jeg fikk til og med blomster av sjåføren... også ble vi loset gjennom hele passkontrollen og alt av hotellets folk!

Ble noen gode middager... her i øverste etasje på hotellet... Drakk en sinsykt god Roséchampagne... som vi nok aldri kommer til å kunne drikke igjen! En av de beste middagene ever!!! Fikk den tomme flaska levert på rommet da... så minnet vil vi altid ha med oss!

"stua" på rommet.... fancy fancy.... synd jeg ikke har noe bilde av soverommet og resten av rommet... for var virkelig bling bling og masse utrolig flott! Hadde virkelig ikke nok tid til å nyte!

Måtte bare ta en tur i slalombakken i Dubai... hihi, var litt rart å dra på seg varme klær og ski i 40 grader +.... men moro da! Og experter det var vi der ja! Sjeikene hadde nok med å stå på beina!

Vårt fantastiske Hotell....

En flott tur ja... mimrer rett som det er... og drømmer om en slik tur igjen... :)
Mens vi venter på at muligheten til en helgetur på bare mor og far igjen er mulig... så nyter vi Gran Canaria så lenge! Ikke så dumt det heller da!
Tenk 4 år alt!
ELSKER DEG MANNEN MIN!
... Hihi, selvom det kanskje ikke alltid virker helt sånn... med ammebh og sovelyst det meste av døgnet!
143!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer!! Tenk at det er 4 år siden!! Tida flyr av gårde jo! Jeg og mamma var en tur i gamlebyen i går og fikk mimret litt om bryllupet når vi var utenfor Grunnmurede:-) Det var litt sur vind i går så været var absolutt bedre for 4 år siden!

  SvarSlett
 2. Hehe, artig siste kommentar der:) Kjenner oss nok igjen mange av oss med smaa barn!
  Virker som dere stooor koste dere paa turen!
  Og stort grattis med dagen i dag. Jeg heier paa dere videre:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med 4 års bryllupsdag. Det er en koselig dag vi ikke glemmer.Håper at dere har en fin dag på GC og.Stor klem f oss i Sildrevn.

  SvarSlett
 4. Grattis så mye vennen!
  Håper middagen på den indiske restauranten var topp og at resten av dagen også har vært strålende!
  Kos dere med en vinglass ikveld, også håper jeg dere snart får sjansen til å ta en tur alene sammen bare du og R!!
  Stor klem fra K

  SvarSlett