onsdag 29. september 2010

Stolt gutt, giveawyay og bocadillos!

Storebror har hatt mange uhell i barnehagen nå etter sommeren... tror nesten han er litt vel oppslukt i leken eller noe... men igår og idag har det ikke vært noen uhell!!! Da blir jo mor glad! Håper det fortsetter sånn fremover! Nydelig å slippe å vaske våte shortser hver eneste dag liksom!

Ganske så stolt gutt som fikk en ny Lynet bil idag! Fikk en liten belønning for ingen uhell idag nemlig! Blir ikke belønning hele tiden nå da... bare sånn innimellom... så han holder motet litt oppe liksom... for begynte å bli ganske så kjedelig med de uhellene....

Idag har Størtepia lagt ut en giveaway også... den har jeg såklart hengt meg på! Så kryss fingrene for meg og ta gjerne turen innom henne!!! Kanskje jeg skulle lagd en giveaway også... hmm... ikke gjort det før jeg... får finne på noe lurt da, så kommer den nok snart ja!
Ellers har vi lært å bestille en baguett med ost og skinke, uten mayones og løk på Spansk idag!
Un Bocadillo de Jamon y Queso sin Mayones y cebolla, por favor!
Hihi, var noe mer vi lærte også da, men det er glemt... får øve litt fremover nå... for nå begynner det å bli mer komplisert altså! IKKE LETT!!
Ha en finfin ettermiddag!! Her smiler jeg fortsatt etter en mail jeg leste her om dagen.... var en koselig mail ja! :) Skal bli flinkere til å maile litt jeg tror jeg... er jo veldig koselig å få altså!

4 kommentarer:

 1. Kanskje en trøst at det er enklere å vaske små shortser enn tykke vinterdresser....?

  SvarSlett
 2. Så flink han var da snuppa!
  Og så sykt lik han var R på det bildet, det ansiktsuttrykket var nesten helt rått likt;-)

  Og så flink du er til å lære deg spansk! Tror nesten jeg må gå i kurs hos deg når du kommer hjem, for vi kan fint lite altså...

  Ha en herlig onsdagskveld!
  Stor klem

  SvarSlett
 3. Heisann,
  Så gøy at du la igjen spor hos meg da, så kunne eg komma på besøk te den flotte bloggen din!!

  Så kjekt å bu i utlandet da! Benytte barselpermisjonen kanskje? Ser du har reist ein del og, og det e eg enig med vettu :o)

  Og den bryllupsreisen!!!
  *sukk*

  Såg plutselig meg sjøl på blogglista di, og blei egentlig litt overraska... Har du fulgt meg uten at eg har fått det med meg mon tru?
  Men nå vett eg om deg vettu, og e plutselig tebake :o)

  SvarSlett
 4. Eg har ordna meg reisebasillen ganske sjøl eg, men satse på å ha smitta godgutten ;o)

  SvarSlett