mandag 27. september 2010

Vips så var det mandag igjen!

Ja, helga har gått fort gitt.... Har tatt endel bilder egentlig.. som det var ment å blogg sånn vips med engang, men så gikk nå dagene... og hele helg... også ble det ikke sånn allikvel! Hihi, men skal vel få delt dem med dere etterhvert allikvel altså!
Hatt en flott helg ihvertfall... Torsdag hadde vi jo bryllupsdag, koste oss med lunsj sammen... middag på indisk sted og bringebærkake her hjemme!
Fredag var hjemmekoskveld... Lørdag og Søndag var vi på stranda! Fikk testet grillen på lørdag da! Litt lite kull, men ellers var det deilig å kunne grille litt igjen! Rene vårfølelesen faktisk! Og det i slutten av September! Ikke dumt.... Vi nyter altså!

Lillebror blkir mer og mer opptatt av storebror og det han driver med... her spiser Storebror gele... han tigger ganske så bra her ser det ut til....

Og smake fikk han også! :) Storebror var ikke så veldig vanskelig å be akkurat! :) Nam nam

En dag i forrige uke fant jeg jo Tomatmarmelade... da måtte vi teste å fritere ost her hjemme... Fant vel ikke den perfekte osten... men ble godt altså! Kunne jo ikke akkurat bare spise ost, så ble en liten spansk tapasaften her hjemme sånn midt i uka! Nam Nam.... Ser dere de små som ser ut som pølser med bacon rundt? Det er dadler med bacon rundt... FANTASTISK GODT! Må bare testes! Høres kanskje ikke så godt ut.. ikke i mine ører gjorde det det ihvertfall... men det skal spises oftere for å si det sånn!! Nå håper jeg at jeg får tak i dadler sånn enkelt i Norge etterhvert også!

Hihi, måtte bare ta med dette bildet også... var meningen at vi skulle ha chorizo pølse til tapasen også... og da kjøpte jeg sånn Teror Chorizo, som er en pølse fra en by her på Gran Canaria... hmm.. har visst ikke helt skjønt hvordan man skal tilberede den vi... for i stekepanna skulle den opplagt ikke... den bare "smeltet" ble til kjøttdeigsaus med smak liksom... hihi, får prøve å finne ut hvordan den skal lages før neste gang kanskje....

Ha en flott dag alle sammen! Her har vi lært å telle til 1000 på spansk idag!

4 kommentarer:

 1. Mange fine bilder snuppa!
  Syns det var litt lenge siden innlegg fra deg her nå ja!!
  Og så flinke dere er som kan telle til 1000 på spansk! Vi kan enda ikke noe særlig spansk, men mannen klarer seg jo bra med ord som "el strykobretto" osv, hehe..
  Bare 4 dager til vi er på spansk jord igjenogså - gleder meg!!
  HA en kos mandag vennen!
  Klem

  SvarSlett
 2. tester litt her....

  SvarSlett
 3. Så heldig lillebror er som får smake av sin snille storebror.
  Idag skinner sola og vi har et deilig høstvær her. Vi skal rydde litt i haven nå.
  Stor klem fra mamma

  SvarSlett
 4. Ah, jeg elsker tapas!! Og de dadlene med bacon har jeg også prøvd, nydelig!!
  Så herlig å se brødrene få mer og mer glede av hverandre. Det må varme et mammahjerte <3

  SvarSlett