onsdag 1. september 2010

Badebilder og bursdagspresang!

Ja, blir jo mye bading på oss dette året da! Veldig mye bading! Og vi nyyyyter det! Storebror har blitt veldig så tøff på badefronten! Virkelig eksplodert de siste ukene! Han vil helst til bassenget om dagen da... og sånn er det vel med de fleste barn... der kan man nemlig HOPPE! Også får man jo ikke saltvann i øynene! Vel... det er en sannhet med modifikasjoner... er nemlig saltvannsbasseng her, men ikke så mye salt at man merker det egentlig... og for min del, så er det deilig å slippe klor på huden!

Nyyyyyter det deilig vannet!

Hihi, dette ble morsomt... her lander han i vannet fra bomba!

Lillebror er også blitt en badeengel av dimensjoner! Begynt å forstå at vi skal bade når badebuksa kommer på nå! Spreller og smiler som bare det! Denne baderingen er vi også veldig fornøyd med! Den var verdt den "høye" prisen! Hihi, ikke så dyr altså, men mye dyrere enn alle andre flytesaker her på GC!

Også må vi jo sprute litt på fotografen! Utrolig morsomt med det nye vannsikre kameraet vårt!

Her tester Storebror en av lekene han byttet til seg.... en lynet bilbane! Den går på batteri og drar bilen fremover og vips rundt looopen! Veldig morsom! Minuset er at den BRÅKER! Også er det litt kjedelig at det kun er lynet bilen som følger med som funker sånn hele veien rundt... de andre må man hjelpe litt rundt siste svingen.... men men... gutten er fornøyd!
Idag skal bestefar kjøres til flyplassen.... og vi skal en tur å handle bursdagsgave til en gutt i bhg. Imorgen er det selskap nemlig! Fredag er en dag uten planer og lørdag kommer mormor og morfar! Det gleder storebror seg veldig til! Da skal mormor og morfar være med å grave slott på stranda nemlig!
Ha en flott dag videre!

3 kommentarer:

 1. Vi kan grave mange slott vi neste uke og det blir fint. Snart er vi der.

  SvarSlett
 2. Hei
  Så koselig med kommentar fra deg i dag, det er alltid artig når nye gjester legger igjen en kommentar:-)

  Høres herlig ut med opphold på GC:-)

  Likte veldig godt teksten du har i headeren din!

  SvarSlett
 3. Så mange herlige bilder vennen!
  Og morsom kommentar fra storebror i bilen om regntøy, hehe...
  Han er har også begynt å si at han er storebror nå, hehe, og i går snakket vi om hva babyen til N het. Han husket det da, men så spurte han; "Hva heter babyen min da mamma?".:-) Måtte le av ham da:-)

  Skjønner at du savner årstidene, det er liksom det som gjør Norge til det herlige landet det er:-)
  Men dette året får du bare NYYYTE i fulle drag, er ikke SÅ ofte man kan ha sol og sommer så lenge!!:-) Misunner deg litt det merker jeg;-)

  Ha en flott torsdag - her kommer mamma på besøk idag, så S gleder seg sånn til å se mormor:-)

  Klem klem

  SvarSlett