fredag 17. september 2010

Late strand dager....

Ble noen strandager med mamma og pappa her... også ble det litt bading i bassenget også såklart! Storebror er mest glad i bassenget om dagen... der kan han hoppe nemlig! Også har han fått veldig sansen for å svømme under vann! Og får jo liksom ikke like mye salt i øynene i bassenget.... Hihi, blir spennende å se når han forstår at man kan svømme med hodet over vann også! Her kommer et bilderas av strand og vann!

En som ligner på mamm'n sin når han konsenterer seg....

SAND!

Fått en lillebror som er like glad i sanda som storebroren sin! Hihi, deilig med sand overalt! Spesielt i munnen!

Enda mere sand!

Nam nam

Lillebror følger godt med på hva storebror driver med ja!

En trøtt liten kar som bare skulle ta et lite avkjølende bad før soving!

Surfebrettet funker i bassenget også altså morfar!

Tilbake på stranda! Storebror fikk ny vannkanon av mormor og morfar.... da var det duket for vannkrig ja!

Storebror graves ned....

Sand overalt! Hihi, blir nok endel sand som blir med hjem.... tenker nok at noe av sanden kommer til å bli med hjem til Norge til slutt også!

Sandslott må til!

Surfebrettet testes enda mer.... Morfar fikk fort høre at han ikke dro fort nok... "Pappa kjører fort han!"
Nyter strandlivet om dagen ja! Fått to badengler her!

Idag er det FREDAG!!! Vært en tur på Sjømannskirken idag da, storebror har hatt fri fra bhg... er nemlig veldig glad i å være med til kirka... spiser jo Gaffler der!! Nam nam! Nå prøver jeg å nyte noen minutter mens lillebror sover, men med en treåring i hus er ikke det helt enkelt! Oppmerksomhetstrang er en fin ting! Not.... :) Er det ikke rart... når man prøver å slappe av litt, da kan han ikke leke alene... men når man har mer enn nok å gjøre... da leker han i vei som bare det og krever ytters lite... hmmm... Jaja, ser ut som han har funnet en lek som fenger her, så får vel slappe av litt jeg da! Blogges!

1 kommentar:

 1. Åååå så deilig det ser ut:) Litt misunnelig kan du si.... dere må bare ha den beste permisjonstiden ever:)
  Har tenkt på dere også, glemte jo å få nr ditt på sykehuset. Litt i ammetåka kan du si... Men vi får treffes når dere kommer hjem igjen:)
  Hihi..godt å høre at det er flere som er i tåka;) Jeg brant nesten opp en NAN eske, da jeg satt på feil plate...så huset kunne brent ned her også.
  Ser at prinsen har fått tenner:) Så nydelig han er:) Ingen tenner her enda... og fortsatt amming på natta, og d begynner å ble veldig slitsomt:P
  Men ikveld skal jeg endelig en tur ut med jentene:)
  Kose dere masse i helga da!

  Klem

  SvarSlett