tirsdag 21. september 2010

Dagens fangst!

Har lett etter bringebær her en stund... hørt at noen har funnet, men ikke jeg.... Savner bringebær bittelitt da... også har jeg sett en sånn deilig kake å bake, men da trengs bringebær! Hihi, så i jakten på bringebær... så dro jeg og en annen mamma her på GC til Las Palmas idag! Der er det nemlig matmarked! Spesielt frukt og grønt var det vi var utkikk etter da!

Dette ble dagens fangst... ikke bringebær desverre.... er vel så absolutt ikke sesong tydeligvis... men fant mye annet godt da! Også fikk vi oss en flott tur også! Las Palmas er en fin by og bare tusle rundt i... masse fine bygg, masse folk... og masse butikker!

Ble fruktfat på Storebror da han kom hjem fra barnehagen! Han ble veldig skuffet over bringebærene... er jo en av hans favoritter også det! Men jordbærene var overraskende gode, nesten som Norske! Også fikk jeg tak i blåbær! En stiv pris, men det snakker vi ikke om... nyter dem for det de er! Hihi, men det blir en laaaaang stund til neste gang da!

Synd vi ikke dro imorgen egentlig da... for har hørt rykter om at Primark åpner i Las Palamas imorgen... Hihi, så må nok bli en Las Palmastur til på meg om ikke lenge! Kanskje neste uke alt?.... Alle Londonjentene vet hva jeg snakker om når jeg sier at Primark frister!!!

3 kommentarer:

 1. Så mye godt du fant! Jeg har fått skikkelig dilla på bringebær og blåbær i det siste, så jeg skjønner at N ble skuffa over at de ikke hadde bringebær...
  Kanskje like greit å ikke være på Primark på åpningsdagen, for da er det sikkert stappa med folk! Bedre å vente litt da, så man slipper å stå i kø:-)
  I dag har det vært sol og skyfri himmel her hjemme så jeg har tusla litt ute i hagen barbeint og lata som det er sommer! Deilig!

  SvarSlett
 2. Primark har jeg ikke peilig paa hva er...
  Og bringebaer har jeg aldri sett her i Spania.
  Men tomatene da... De er jo bare saa gode.
  Deilig med slikt fruktfat, det er helt etter min smak!

  SvarSlett
 3. Takk for koselig melding igår kveld snuppa:-)
  Var så utslitt etter en tøff dag at jeg helt glemte å svare...
  Litt bedre etter å ha vært hos Kari igår kveld heldigvis!

  Men Primark ja. Selvfølgelig åpner det en måned etter jeg var hos dere... Men, men. Alltid greit å ha en unnskyldning for å dra til London?!?!:-)

  Kjipt du ikke fikk tak i bringebær, men du får fortsette jakten! Det andre så godt ut da, og får man tak i gode jordbær så er det jo ikke så hakkanes gæli;-)

  Ha en kos tirsdagskveld!
  Klem klem

  SvarSlett