mandag 11. oktober 2010

Bilder fra Uka som har gått.... Ny header... og diverse annet!

Får vel nesten dele opp bildene i flere innlegg ser jeg... for er blitt noen... også er det litt flere bilder jeg gjerne vil vise også... er masse som skjer med barna om dagen vet dere!

Først må jeg vise hvor flink Storebror har blitt til å spise.... vi har jo som kjent slitt en god stund.. han har ikke vært så lett når det gjelder mat, helst bare pastaskruer som skal fortæres... og helst ikke så mye mat heller... noe som går utover humøret hans...
Nå ser det ut som det har snudd litt da! Han spiser som aldri før! Mulig han vokser om dagen eller noe... for spiser mye, og spiser oftere... og spør etter mat faktisk!

Her hadde pappa laget en deilig kyllingsuppe.... sterk sådann... men Storebror hev innpå han! Det siste nye er fiskepinner... nam nam! Og laks... nam nam... og melk er bra igjen... også har han faktisk spist litt pommes frittes også! Han har jo aldri villet ha noe som helst som er laget av poteter, så da han sa han hadde begynt å like pommes frittes ble mor litt glad og så muligheten for en god potetmiddag til hele familien i nærmeste fremtid! :)

Her har vi kommet oss bort på Anfi for litt "ferie" Tulle og tøyse i speilet er gøy!
Lillebror tester kjærlighet på pinne og digget det ja! Hihi, blir nok en stund til han kan spise det stakkar.... :)

Sove på hotell er moro! Deilig sengetøy!

Enda en som koser seg i reiseseng! Blid og fornøyd... og begge to sovnet faktisk veldig fort denne kvelden! Nydelig for de voksne også det!

Snork 5 min seiere....

Også ble det litt tøysing ved bassengkanten... hihi... og flere bassengbilder kommer det i neste innlegg!!! :)
Også har jeg forresten fikset ny header... igjen... for fikk endelig til å lage litt mer normal størrelse på den!!! Mye bedre synes jeg!!!
Også blir det snart Norgestur på meg og lillebror da!!! Jeg skal bli tante snart... hihi, termin idag.. så venter spent her! Jeg og lillbror reiser hjemover fredag 29 oktober og skal bli hjemme til onsdag 3 november... blir noen hektiske dager hjemme, endel som skal fikses... også skal jeg såklart se masse til tantbarnet mitt!!! Jeah!!! Endelig er billetter fikset!!! Gleder meg så masse!!!

3 kommentarer:

 1. Så mange fine bilder av dere!
  Hadde glemt når termindatoen var jeg da, men da var det jo idag;-) Var på babybesøk igår vi da, ble helt babysyk jeg, hehe... Skulle ønske tiden gikk fortere!!!

  Gleder meg til å se dere igjen! Godt du sa fra, for jeg skal ha foreldresamtaler rundt da.
  Sender deg en mail ikveld jeg.

  Ha en herlig mandagskveld vennen!
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Så flink N har blitt i matveien da! Får håpe det holder seg sånn:-)
  Mange fine bilder av godguttene! Gleder meg masse til å se deg og lillebror i slutten av oktober!

  SvarSlett
 3. Så herlige bilder!! Kjenner at det hadde vært deilig med litt sol og varme... :)

  SvarSlett