søndag 24. oktober 2010

Prosjekt kart....

Ja, har tenkt på det en stund... at jeg skal tegne inn på kartet de turene vi tar her på Gran Canaria... så vi ser hvor vi har vært.. hvor vi ikke har vært... og husker på minner for oss sånn i fremtiden...

Idag har jeg tegnet inn det jeg kan komme på akkurat nå... Blitt endel ihvertfall!! Har sett endel fine steder på øya... og det er nok mange flere steder å utforske!

Denne turen tok vi da mamma og pappa var her... til en feiring de hadde i Teror... flott by! Masse folk da vi var der... så dit vil jeg gjerne tilbake en dag det er litt roligere der, gå å titte litt i gatene der liksom!

En annen tur med mamma og pappa... opp til en grotteresturant... flott sted, kanskje litt turistmaskin selve resturanten, men et veldig flott område og en morsom opplevelse!
Ble noen turer med mamma og pappa her... dette var opp til Roque Nublo... en stor stein som ballanserer på toppen av et fjell! Rart egentlig... det er ikke langt herfra og opp dit, men det føles som man er et helt annet sted på kolden! Klima og natur er helt forkjellig!
Turen rundt hele øya var vel den første roadtripen vi var på her nede.... den tok vi da svigerfar var her... morsom kile i magen tur! Sykt svingete, men flotte fjell! Og helt utrolig utsikt visse steder!

Dette er turen vi tok nå på søndag... opp til San Mateo.... svingete også dit... er vel egentlig ingen steder man kan kjøre opp i fjellet uten at det er svinger! San Mateo er verdt et lite besøk... søt liten by med marked på søndager! Også ligger det litt bort fra Turistmaskinene her på Gran Canaria... for det de fleste turister som kommer hit opplever... det er faktisk ikke det ekte Gran Canaria spør du meg.... Strand og sol er deilig det, men opplevelsene i fjellene er minner for livet!


1 kommentar:

  1. Ja det var virkelig noen fine turer vi fikk opp i fjellene da vi var på GC nå i sept.Fine men svingete veier, koselge små byer og en helt annerledes natur enn nede ved kysten.Og det er alltid fint å se hvordan lokalbefolkningen bor og lever.
    Nå gleder vi oss til å se dere snart. Og så venter vi veldig på at vårt neste barnebarn skal bli født men han har det visst bra inne i maven til mamman sin for han lar vente på seg.
    Klem fra mamma

    SvarSlett