tirsdag 19. oktober 2010

Matmekking

Storebror er blitt an racer til å hjelpe til med matlagingen om dagen... synes det er veldig gøy å få lov til å lage mat ja... og sier kjekt at når han blir 10 år, da kan han lage sånn mat helt alene!
Her kuttes det pølser til Madagaskar gryten!

Ja, vi fikk nemlig en pose med madagaskargryte av noen venner som var på besøk i sommer... og har spart den helt til nå!

Lillebror ville også være med! Hihi, ble mest å leke med posen for hans del da!

Lillebror begynner å bli mer og mer opptatt av maten vår nå... her har han fått en kavring som deles flott opp og smøres rundt utover ja!

En liten matstund på kjøkkenet! Fornøyde gutter!

Her hjelper storebror til å rører ut mel i deigen til kanelsnurrer....

Ble noen fine snurrer, men var noe som manglet i den deigen... for smakte ikke like godt som de var ment å skulle... hmm.. men vet ikke hva... ¨får prøve en anne oppskrift neste gang....

Så er det Pai på menyen! skinke og diverse annet skal fordeles i paibunnen!

Og vips... slik ble den til slutt! Veldig god syntes både store og små her hjemme!

Pappa og storebror mekker taco på fredag.... mye som skal kuttes opp da ja!
Litt stolt av storebror da... for han spiste alt som var til tacoen... alt av grønnsaker! Håper denne trenden fortsetter da! For da har alle dager med krangling og frustrasjon over matspising virkelig vært verdt det!

Ps... fremdeles ikke blitt tante... og ingenting ser ut til å skje idag heller.... Så vi venter spent på en melding om at gutten har kommet!!

2 kommentarer:

 1. Så flink N er å hjelpe til! Kanskje han vil komme og lage noen kanelsnurrer for meg også? hihi...
  Nå er det ikke lenge til du og lillebror kommer hjem! Og det ser ut som lillegutt her blir liten når dere kommer, for det virker ikke som han har planer om å komme enda:-)

  SvarSlett
 2. Så flink han er!
  Og så flink som spiste alle grønnsakene til tacoen, det er det ikke SNAKK om her kan du si...
  Og den madagascargryten håper jeg dere nøt, for de har de jo ikke her lenger heller... Hamstret noen poser i sommer, tihi...

  Ha en flott tirsdag!
  Klem fra meg

  SvarSlett