fredag 15. oktober 2010

God Jul!

Mandag denne uka var vi invitert til julefeiring på sjømannskirken her på Gran Canaria! Hihi... litt vel tidlig tenker du kanskje? Ja, helt klart litt vel tidlig, så tidlig er det ikke vanlig å feire jul... selv ikke her på Gran Canaria! Julefeiringen var arragert for at info ansvarlig for sjømannskirken i Norge skulle få tatt litt ilustrasjonsbilder han kan bruke når det nærmer seg jul... og også rundt jul i årene som kommer!
Det var såklart pakker til barna!

Kirken var pyntet med den flotteste julepynt!
Langbord var dekket!
Vi spiste deilig nissegrøt, med mandel... hihi, selvom selve mandelen var det aldri noen som fant... vi var vel kanskje litt vel sultne alle sammen... for vi fikk pent ikke lov til å spise grøten med en gang den var på tallerknene.... han måtte jo såklart ta bilder først!! :)
Juletre hadde de så klart... og som tradisjonen sier her på Gran Canaria... vi gikk rundt juletreet ute! Hihi... det er nok første gangen vi har gjort det! ihvertfall med et skikkelig juletre! og ihvertfall i 30 grader pluss!! Sang av full hals og fikk rent julestemning i oktober!

Fikk noen publikumere også kan man si... hihi, de lurte nok veldig på hva vi drev med der nede... gå rundt treet og gaule slik midt i oktober!
Hadde en veldig koselig kveld ihvertfall... både barn og voksne gleder seg nå enda mer til jul!

2 kommentarer:

 1. Hehe, så herlig da vennen!!
  Får gå inn og titte på hjemmesiden deres etterhvert da;-)
  Syns jeg ser dere:-)
  Kristin fikk forresten en vakker liten gutt i natt!!! 8 dager før termin.
  Lurer på hvordan det går med søsteren din jeg nå?!?!?:-)
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Haha, så morsomt!
  Ja, der skulle jeg ha vært :)
  Håper lørdagen er super på GC!

  Klem

  SvarSlett