tirsdag 26. oktober 2010

Med sykebarn droppet vi stranda også ble det litt shopping isteden!

Ja, helgen pleier jo å være på stranda... men denne helgen har vi hatt en syk storebror her... ikke så veldig syk lenger, men hoster og er ikke helt i form....
Så vi tok en tur på Ikea for å handle trappegrinder... og en tur på AlCampo for litt div annet...

Ble rød brus på storebror... og et flott rødt Ferrari bilsete! Brått blitt stor gutt nå gitt! Ikke så lett med bilseter synes jeg... kjøpte dette da vi vet dette også finnes i norge... ville egentlig ha isofix feste, men det fant vi rett å slett ikke... Noen som har noen gode tips til sete nr 3?

Far fikk endelig kommet innom et gartneri vi har kjørt forbi maaaaange ganger! Ble handlet litt blomster der ja! Hadde vært morsomt å hatt dette gartneriet hjemme.. mange kule kaktuser og en haug andre planter til nesten ingen ting!

På veien hjem kom et fly inn for landing rett ved siden av oss! Kult!

Vel hjemme sov storebror videre etter å ha sovnet i bilen... far i huset og lillebror startet å fikse planter og beddet vårt! Nå blir det flott her altså! Har plantet tomater og agurker da... og en rose... Så får vi se om vi kan høste noe om ikke alt alt for lenge!
I helgen åpnet endelig Paradise pizza igjen også! Vi har jo ikke fått smakt den enda vi... bare hørt om den... de er de eneste som lager sånn pizza vi har hjemme nemlig! og er navnet kjent? Jo, det er samme eier som hjemme i nabobyen sarp! Var god da.. manglet litt krydder, men det smakte nå med sånn pizza allikevel! Også kostet den 15 euro.. ikke forferdelig pris det akkurat!

1 kommentar:

  1. Så koselig blogg du har. Gøy å lese om livet deres på Grand Canaria! :)
    Vi har sete nr.3 til eldtsemann (født jan 07) og jeg kan virkelig ikke huske å ha sett isofix til sete nr3, for da tror jeg vi hadde kjøpt det. Men skal ikke si det sikkert! :)
    Herlige gutter du har. Skikkelig søte! :)
    Klem fra Inger-Lise

    SvarSlett