fredag 9. april 2010

Baby og barnesang på sjømannskirken

Ja, idag har vi endelig fått kommet oss til Arguineguin og sjømannskirken der... for hver fredag har de nemlig baby/barnesang der! Er jo en flott måte å få truffet noen andre med barn her på øya! Hadde liksom tenkt å ta med kameraet da... men det ble desverre liggende igjen hjemme idag! Kan jo ikke helt huske på alt heller! Nok å få med seg to barn, seg selv og diverse saker og ting som trengs når vi skal på tur!


Så da blir det et bilde av kirken fra nettsidene deres isteden! Flott plass da! Ligger helt nede ved vannet... Vi var innom der en dag tidligere også... var masse folk der, men vi fikk fort vite at det var slett ikke mange denne dagen! De har hatt 1400 mennesker innom visse dager! Godt besøkt plass med andre ord!

Sangsamlingen var koselig. Var vel ca 10 barn der... noen med en foreldre andre med to. Endel av familiene var her på ferie da... men var noen som bor her også! Noen bor her for korte og noen for lengre perioder! Håper på å bli bedre kjent med noen av dem da... så gutta her får noen å leke med etterhvert! Eldstemann her koste seg ihvertfall veldig, endelig noen å skravle norsk med! Endelig noen å leke litt med! også kunne han mange av sangene også! Det måtte jo såklart deles med de andre! :)


Etter sangsamlingen ble det vafler på alle sammen! Vafler med syltetøy og såklart saft å drikke! Nydelig!

Saft er forresten en ting vi ikke finner i butikkene her... bare juice og ferdige ting... ofte med veldig mye, nesten for mye smak! Så savner saft litt da.. men det er jo ikke den værste tingen å savne akkurat!

Nå spiser ene barnet is (nr 2 idag!) andre barnet sover.. jeg blogger og straks skal vi ut en tur å tusle litt.. må bevege oss litt før leggetid!
Ha en fin kveld der ute!

3 kommentarer:

 1. Stine da, du kan jo ikke glemme kamera!!! Hehe, neida:-) Skjønner godt at du glemmer noe jeg, hadde vel glemt stelleveska og vogna eller noe jeg:)
  Høres ut som en koselig dag med sang, vafler, saft og norske folk!!!
  Har lagt meg til på Skype'n din forresten:)
  Ha en kos helg!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Høres ut som en koselig dag! Når man har barn er det så mye lettere å komme i kontakt med nye mennesker også! :-)

  (har lagt deg til i listen vår over gode mammablogger!) :-)

  SvarSlett